Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Μια εντεινόμενη τυραννία επί του νου: Άρθουρ Μίλικ

«Η τυραννία προσπαθεί να καταπατήσει το μυαλό σου ώστε να το στρεβλώσει και να το διαμορφώσει ώστε να αντανακλά αυτό που κάποιος άλλος πιστεύει ως καλό», λέει ο Άρθουρ Μίλικ.

Ο Μίλικ, εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου για τον Αμερικανικό Τρόπο Ζωής του Ινστιτούτου Κλέιρμοντ, θεωρεί πως η πολιτική ταυτοτήτων και η κριτική θεωρία φυλής είναι μια νέα μορφή τυραννίας επί του νου.

Τον Μάιο του 2020, είχε γράψει την προφητική αναφορά: «Λόγος Μίσους» και το «Η νέα τυραννία επί του νου» για το Ίδρυμα Κληρονομιάς. (Heritage Foundation)

 

Για περισσότερα βίντεο της εκπομπής κάνετε κλικ εδώ.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε