Δευτέρα, 05 Δεκ, 2022

Ντέννις Πράγκερ: «Αυτή είναι η φωτιά του Ράιχσταγκ, σε δεύτερη έκδοση»

Παρακολουθήστε εδώ.

 

Λίγο μετά την παραβίαση του Αμερικανικού Καπιτωλίου, οι εταιρείες της Μεγάλης Τεχνολογίας λογόκριναν αμέσως τον πρόεδρο, η αναδυόμενη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Parler ουσιαστικά σταματήθηκε, και υπάρχουν όλο και μεγαλύτερες εκκλήσεις για λίστες απαγόρευσης αεροπορικού ταξιδιού.

Απαιτείται μια τέτοια απάντηση στην επίθεση στο Καπιτώλιο;

«Ζούμε σε ένα γιγαντιαίο ψέμα που μοιάζει με την φωτιά του Ράιχσταγκ», ισχυρίζεται ο παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής Ντέννις Πράγκερ, ιδρυτής του Prager University.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε