Σάββατο, 02 Μαρ, 2024
Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ μιλάει στο συνέδριο και την έκθεση SATELLITE στην Ουάσινγκτον στις 9 Μαρτίου 2020. (Susan Walsh/AP Photo)

Ο Ελον Μασκ σκέφτεται την αγορά της Γιουνάιτεντ

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο. Η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές της και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» ο Ελον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά των μετοχών της.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στα 190 δισ. δολάρια, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, πριν από την ημερομηνία λήξης προσφορών, που έχει οριστεί για την Παρασκευή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποτίμηση 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου είναι εισηγμένος ο σύλλογος.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε