Παρασκευή, 12 Απρ, 2024
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Avigdor Lieberman μιλάει στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ την 1η Αυγούστου 2021. (Abir Sultan/Pool μέσω Reuters)

Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε το Σάββατο ότι βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19 και ότι θα αυτοαπομονωθεί αλλά θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι του.

«Αισθάνομαι καλά και θα απομονωθώ τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο Λίμπερμαν στο Twitter. Ο υπουργός Εξωτερικών Γιαΐρ Λαπίντ βρέθηκε θετικός τη Δευτέρα.

Στις 10 Ιανουαρίου, ο Λίμπερμαν δημοσίευσε μια φωτογραφία του εαυτού του να λαμβάνει την τέταρτη δόση εμβολιασμού COVID-19. Το Ισραήλ άρχισε να χορηγεί έναν δεύτερο γύρο ενισχυτικών εμβολίων σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα στα τέλη Δεκεμβρίου, επεκτείνοντας την εκστρατεία στους άνω των 60 ετών και στο ιατρικό προσωπικό του τον Ιανουάριο.

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι η πρώτη αναμνηστική δόση αυξάνει την προστασία επτά ημέρες μετά το εμβόλιο, αλλά δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της τέταρτης δόσης.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε