Παρασκευή, 12 Απρ, 2024
Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX Elon Musk παρουσιάζει το νέο επταθέσιο διαστημόπλοιο Dragon V2 της SpaceX, στο Χόθορν της Καλιφόρνια, στις 29 Μαΐου 2014. (Robyn Beck/AFP via Getty Images)

Ο Μασκ σχεδιάζει να κατασκευάσει 1000+ διαστημόπλοια για να μεταφέρει 1 εκατομμύριο ανθρώπους στον Άρη: Ένα στόλος από «σύγχρονες κιβωτούς του Νώε»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc. και της SpaceX, Έλον Μασκ, σκοπεύει να κατασκευάσει 100 διαστημόπλοια ετησίως και να στείλει ένα εκατομμύριο ανθρώπους στον Άρη μέχρι το 2050.

Πιστεύει ότι χρειάζονται σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι στον Άρη για να εξασφαλιστεί αρκετός πληθυσμός για τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται για την επιβίωση στον Κόκκινο Πλανήτη.

Ο Μασκ υποστήριξε πρόσφατα την κατασκευή πάνω από 1000 διαστημόπλοιων για να στείλει ανθρώπους στον Άρη, υποστηρίζοντας την θέση του.

Ο δημοφιλής YouTuber, Λεξ Φρίντμαν, ρώτησε τι υπάρχει έξω από το σύμπαν μας και αν είναι δυνατόν η ανθρωπότητα να εξερευνήσει το βαθύ διάστημα. Απαντώντας του, ο Μασκ μίλησε για τη διεύρυνση της συνείδησής μας και την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα.

Ο Μασκ μίλησε επίσης για την ανθρωπότητα και για το πώς μπορεί να κάνει τη ζωή πολυπλανητική μεταφέροντας ζωή στον Άρη.

Όταν ένας χρήστης του Twitter ρώτησε για τα σχέδια του Μασκ, εκείνος απάντησε με την ιδέα της κατασκευής τουλάχιστον 1000 διαστημόπλοιων για να μεταφέρουν ανθρώπους στον Άρη.

Ο Μασκ μοιράστηκε επίσης ένα κατάστρωμα από την SpaceX, για το οποίο μίλησε την περασμένη εβδομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασκ γιόρτασε τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την πρώτη αποστολή της SpaceX με επιστροφή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε