Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2024
Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις μιλάει κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής Μαθητικής Δράσης Turning Point USA που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Τάμπα στις 22 Ιουλίου 2022 στην Τάμπα της Φλόριντα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακτιβισμό και εκπαίδευση φοιτητών σε θέματα ηγεσίας, καθώς και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκδηλώσεων δικτύωσης με πολιτικούς ηγέτες. (Φωτογραφία: Joe Raedle/Getty Images)

Ο ΝτεΣάντις υπογράφει νομοσχέδιο που επιτρέπει τη θανατική ποινή για καταδικασμένους παιδόφιλους

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, προωθεί το σκληρό του μήνυμα κατά του εγκλήματος υπογράφοντας ένα νέο πακέτο νομοσχεδίων για το έγκλημα, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα επιτρέπει στους εισαγγελείς να ζητούν τη θανατική ποινή για κάποιους που κρίνονται ένοχοι για εγκλήματα που σχετίζονται με παιδοφιλία.

Ο Ρεπουμπλικάνος ΝτεΣάντις, υπέγραψε τα νομοσχέδια στις αρχές Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου ενός, το οποίο επιτρέπει τη θανατική ποινή για όσους κρίνονται ένοχοι για «σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κάτω των 12 ετών», ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη.

Ο νόμος είναι πιθανό να δημιουργήσει μια νομική μάχη, διότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε το 2008 ότι η θανατική ποινή σε υποθέσεις βιασμού παιδιών παραβιάζει την απαγόρευση του Συντάγματος για σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τη νομοθεσία «Αδικήματα που αφορούν φαιντανύλη ή ανάλογα [προϊόντα] φαιντανύλης», η οποία στοχεύει τη λεγόμενη «φαιντανύλη του ουράνιου τόξου», ένα φάρμακο που μοιάζει με καραμέλα που στόχο έχει τα παιδιά.

«Η Φλόριντα είναι μια πολιτεία του νόμου και της τάξης, [έχει] ρεκόρ 50 ετών σε χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας, διψήφιες ετήσιες μειώσεις στους φόνους, τις διαρρήξεις και τη συνολική εγκληματικότητα», δήλωσε ο ΝτεΣάντις όταν ανακοίνωσε τους νόμους. «Το τρέχον έτος συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε μέτρα για την προστασία των κοινοτήτων μας και την ασφάλεια της Φλόριντα, με ιδιαίτερη έμφαση στο να κρατήσουμε τους εγκληματίες στη φυλακή και να τιμωρήσουμε τους παιδόφιλους».

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε