Παρασκευή, 24 Μαρ, 2023
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαμογελά σε ένα ράλι του στο Γκραντ Ράπιντς στο Μίτσιγκαν στις 28 Μαρτίου 2019. (Charlotte Cuthbertson/The Epoch Times)

Ο Τραμπ θα πραγματοποιήσει σύντομα συγκεντρώσεις σε τέσσερις πολιτείες

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο One America News ότι σχεδιάζει σύντομα να πραγματοποιήσει διάφορα ράλι σε τέσσερις πολιτείες.

«Θα κάνουμε ένα στη Φλόριντα, θα κάνουμε ένα στο Οχάιο, θα κάνουμε ένα στη Γεωργία, θα κάνουμε ένα στη Βόρεια Καρολίνα», δήλωσε.

«Θα τα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες. Νομίζω ότι πιθανότατα θα ξεκινήσουμε από την Φλόριντα και το Οχάιο», πρόσθεσε.

Τα ράλι που έκανε ο Τραμπ καθόλη την διάρκεια της θητείας του πάντα προσέλκυσαν μεγάλα πλήθη που αριθμούσαν μερικές φορές δεκάδες χιλιάδες άτομα.

Ο Τραμπ έφυγε από το αξίωμά του στις 20 Ιανουαρίου και δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα ράλι από τότε.

Ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, δήλωσε στο παρελθόν στο Axios ότι τα ράλι είναι πιθανό να «ξεκινήσουν κατά το τέλος της άνοιξης ή αρχές του καλοκαιριού».

Ο Τραμπ είπε επίσης στο One America News ότι οι άνθρωποι συνεχώς τον ρωτούν για τον τρέχοντα έλεγχο για τις εκλογές του 2020 στην κομητεία της Μαρικόπα στην Αριζόνα.

Ενώ πολλοί νομοθέτες από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν μιλούν γι’ αυτό, «ο Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι, θέλουν να μάθουν», είπε.

«Ο Ρεπουμπλικάνος ψηφοφόρος θέλει να μάθει. Ο αδύναμος Ρεπουμπλικάνος πολιτικός δεν θέλει να μιλήσει για αυτό επειδή πιστεύει ότι είναι πολιτικά κακό. Νομίζω ότι είναι υπέροχο πολιτικά, κοιτάξτε, ίσως να κάνω λάθος, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα νούμερα δημοσκόπησής μου είναι υψηλότερα από ό,τι ήταν ποτέ», πρόσθεσε.

Η επόμενη εμφάνιση του Τραμπ ενδέχεται να είναι στις 5 Ιουνίου όπου θα να μιλήσει στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Βόρειας Καρολίνας.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε