Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

China in Focus: Οι περισσότερες μάρκες των ΗΠΑ και της Ευρώπης απειλούνται με μποϊκοτάζ στην Κίνα

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η κριτική της αμερικανικής Nike και της σουηδικής H&M, που συμφωνούν με τις καταγγελίες της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την παραγωγή βάμβακος στη Σιντσιάνγκ από την καταναγκαστική εργασία της μειονότητας των Ουιγούρων, οι περισσότερες μάρκες των ΗΠΑ και της Ευρώπης απειλούνται με μποϊκοτάζ στην Κίνα. Όμως οι περισσότεροι πλέον δεν πιστεύουν το αφήγημα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Η Κίνα αυξάνει την κριτική της προς τις ΗΠΑ σε νέα επίπεδα. Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στις ΗΠΑ για την καταναγκαστική εργασία, επικαλούμενη μια φωτογραφία άνω των 100 ετών με μαύρους σκλάβους.

Κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ καλεί τους Ευρωπαίους συμμάχους, λέγοντας πως μόνο με την συνεργασία της Δύσης, μπορούν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της Κίνας.

Το πραγματικό πεδίο μάχης μεταξύ Πεκίνου και Δύσης βρίσκεται στο κεφάλαιο και την τεχνολογία. Ένας ειδικός και διευθύνων σύμβουλος εξετάζει εάν υπάρχει ακόμα χρόνος για αλλαγή πορείας.

Και χιλιάδες εργάτες απεργούν σε μια κινεζική πόλη. Αυτό συμβαίνει εν μέσω κακών συνθηκών εργασίας και περικοπών μισθών.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε