Τρίτη, 16 Ιούλ, 2024

Ολονύχτιες έρευνες από την ελληνική αποστολή στα ερείπια κτιρίου στην Αντιόχεια

Όλο το βράδυ θα συνεχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων η ελληνική διασωστική αποστολή στα ερείπια κτιρίου στην Αντιόχεια. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο σημείο κατόπιν παράκλησης συγγενών των αγνοουμένων. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες τα τουρκικά συνεργεία θα αποχωρήσουν από το σημείο και θα συνεχίσουν αλλού τις έρευνες.

Η ελληνική διασωστική αποστολή βρέθηκε στο σημείο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα μαζί με άλλες 4 διεθνείς αποστολές, μεταξύ των οποίων, μία από τη Βραζιλία και δύο από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποστολές έκαναν κάθετες διεισδύσεις σε δύο διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας τα γεώφωνα και τα διασωστικά σκυλιά , ενώ μέλη των τουρκικών συνεργείων ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους πως από τα γεώφωνα τους εντόπισαν φωνές μέσα από τα ερείπια.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε