Τρίτη, 07 Φεβ, 2023
(DAFOH)

Παγκόσμια Διάσκεψη για τις Βίαιες Αφαιρέσεις Οργάνων στην Κίνα

Παγκόσμια Διάσκεψη κατά της βίαιης  συγκομιδής οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους στην οποία θα παραστούν εμπειρογνώμονες για τα ανθρώπινα δικαιώματα από 19 χώρες.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη για την Καταπολέμηση και την Πρόληψη της Βίαιης Συγκομιδής Οργάνων, που διοργανώνεται από κοινού από πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, θα πραγματοποιηθεί επί δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα από τις 17-19 Σεπτεμβρίου και τις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 35 εμπειρογνώμονες από 19 χώρες με εξειδίκευση σε έξι ερευνητικούς  τομείς: ιατρικούς, νομικούς, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης, κοινωνία των πολιτών και χάραξη πολιτικής. Το θέμα επικεντρώνεται στον εκτεταμένο αντίκτυπο της βίαιης συγκομιδής οργάνων (κυρίως από κρατούμενους συνείδησης) από το ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμα Κίνας) στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σε όλες τις πτυχές της ζωής, καθώς και στον τρόπο καταπολέμησης και πρόληψης τέτοιων θηριωδιών.

Η εξαναγκαστική συγκομιδή οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα καθώς παραβιάζει καθολικές ηθικές αξίες, τις ηθικές αρχές της ζωής και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μετατρέποντας έτσι το ιατρικό επάγγελμα σε καταχρηστική πρακτική.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Ιστοσελίδα Epoch Times:
https://www.theepochtimes.com

Το κανάλι της Epoch Times στο YouTube:
https://www.youtube.com/epochtimesdigital

Το κανάλι του NTD στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/NTDTV

Ιστοσελίδα NTD:
https://www.ntd.com

The Epoch Times Facebook:
https://www.facebook.com/epochtimes

NTD Facebook:
https://www.facebook.com/NTDTelevision

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε