Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022

Ντοκιμαντέρ: Το «Up We Soar», φέρνει στην ζωή μια πραγματική ιστορία θάρρους

Παρακολουθήστε εδώ:

 

H Epoch Times και η αδελφή εταιρεία NTD προέβαλαν για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ «Up We Soar» αυτήν την εβδομάδα.

Η ταινία παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της επτάχρονης Φουγιάο και των γονέων της στην Κίνα.

Οι γονείς της Φουγιάο είναι θύματα της δίωξης της κομμουνιστικής Κίνας εναντίον του Φάλουν Γκονγκ, γνωστού επίσης και ως Φάλουν Ντάφα. Μια πνευματική άσκηση με ρίζες στην βουδιστική παράδοση, το Φάλουν Γκονγκ ασκείται από εκατομμύρια και έγινε στόχος του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας. Από τον Ιούλιο του 1999, βιβλία του Φάλουν Γκονγκ έχουν απαγορευθεί και καεί. Η μηχανή προπαγάνδας του καθεστώτος συκοφαντεί την άσκηση. Εκατοντάδες χιλιάδες ασκούμενοι έχουν συλληφθεί. Πολλοί βασανίζονται μέχρι θανάτου.

Εν μέσω της δίωξης, ο πατέρας της Φουγιάο, που εργαζόταν ως παρουσιαστής ειδήσεων, εξαναγκάστηκε να δουλεύει σαν σκλάβος σε φυλακή-στρατόπεδο εργασίας. Η μητέρα της, δασκάλα, διώχθηκε από την δουλειά της. Η Φουγιάο και η μητέρα της βρέθηκαν υπό κατ΄ οίκον κράτηση. Η μητέρα της Φουγιάο έπρεπε να φύγει για να αποφύγει την σύλληψη. Αργότερα συνελήφθη και φυλακίστηκε σε μια ποινή επτά ετών, επειδή μοίρασε φυλλάδια και DVD που μιλούσαν για το Φάλουν Γκονγκ.

Παρά τις δυσκολίες που πέρασε η Φουγιάο, έγινε μια βασική πηγή έμπνευσης για την τρομαγμένη μητέρα της, που βρέθηκε σε ένα κελί με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών,και βίαιους δεσμοφύλακες. Καθώς η μαμά της σταδιακά επανακτούσε την εσωτερική της δύναμη, ανάθρεψε και προστάτεψε την Φουγιάο κατά την διάρκεια των δύσκολων νεανικών της χρόνων, χρησιμοποιώντας ασυνήθιστους τρόπους.

Αυτό το ντοκιμαντέρ με κινούμενες εικόνες, παραγωγή των New Realm Studios και NTD Television, είναι ένα από τις σειρές ντοκιμαντέρ της εκπομπής του NTD Legends Unfolding.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε