Σάββατο, 13 Απρ, 2024
Το Πολιτειακό Καπιτώλιο του Τέξας στο Όστιν του Τέξας, στις 20 Σεπτεμβρίου 2021. (Tamir Kalifa/Getty Images)

Πολιτειακός νομοθέτης του Τέξας εισάγει νομοσχέδιο για την απαγόρευση των Drag Shows σε παιδιά

Ένας πολιτειακός νομοθέτης του Τέξας κατέθεσε νομοσχέδιο για την απαγόρευση των ερωτικών παραστάσεων παρουσία ανηλίκων, αφού ένα μπαρ στην πόλη Πλάνο φιλοξένησε πέρυσι ένα drag show στο οποίο συμμετείχαν οικογένειες και παιδιά.

Ο Ρεπουμπλικανός πολιτειακός αντιπρόσωπος Μπράιν Σλάτον κατέθεσε την Τετάρτη το νομοσχέδιο 4129 της Βουλής των Αντιπροσώπων για να σταματήσει αυτό που αποκάλεσε σεξουαλικοποίηση των παιδιών στο Τέξας «στον απόηχο αυτών των ερωτικών drag παραστάσεων που σαρώνουν την πολιτεία μας».

«Οι σεξουαλικοποιημένες παραστάσεις όπου ενήλικες χορεύουν προκλητικά και βάζουν χρήματα στα εκτεθειμένα εσώρουχά τους δεν είναι χώρος για ανηλίκους», ανέφερε ο Σλάτον σε δήλωσή του.

Πρόσθεσε ότι «η Πολιτεία έχει ισχυρό συμφέρον και καθήκον να προστατεύει τα παιδιά από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και το HB 4129 είναι το πιο ολοκληρωμένο νομοσχέδιο που κατατέθηκε σε αυτή τη σύνοδο για να σταματήσει η σεξουαλικοποίηση των παιδιών μας από αυτές τις παραστάσεις».

Εάν ψηφιστεί, το νομοσχέδιο θα καταστήσει αυτές τις παραστάσεις κακούργημα τρίτου βαθμού εάν συμβαίνουν παρουσία ανηλίκου. Το νομοσχέδιο καθιστά επίσης κακούργημα τρίτου βαθμού για μια επιχείρηση σεξουαλικού προσανατολισμού να επιτρέπει μια ερωτική παράσταση παρουσία παιδιού.

Το πρώτο αδίκημα θα επιφέρει πρόστιμο 10.000 δολαρίων και το δεύτερο αδίκημα θα οδηγήσει σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας της επιχείρησης, σύμφωνα με δελτίο τύπου. Επιπλέον, κάθε εγχώρια ή αλλοδαπή κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπική οντότητα που κατατάσσεται ως επιχείρηση σεξουαλικού προσανατολισμού δεν μπορεί να επιτρέπει την είσοδο ανηλίκων στον χώρο της.

«Αυτό δεν είναι κομματικό ζήτημα», δήλωσε, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι και στις δύο πλευρές του κόμματος αναγνωρίζουν και πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν πρέπει να υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση.

Ο Σλάτον σημείωσε ότι αν οι ενήλικες θέλουν να παρακολουθούν ή να συμμετέχουν σε αυτές τις παραστάσεις μπροστά σε άλλους ενήλικες, αυτό δεν επηρεάζεται από το νομοσχέδιο.

«Αλλά οι ερωτικές παραστάσεις δεν είναι χώρος για μικρά παιδιά και αυτό πρέπει να σταματήσει», δήλωσε. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου για να περάσει αυτή η εξαιρετικά σημαντική νομοθεσία σε νόμο».

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε