Τρίτη, 05 Μαρ, 2024
Pixabay

Πως να φτιάξετε υδροξυχλωροκίνη μόνοι σας

Μια εύκολη συνταγή από την σύμβουλο υγείας Jennifer Rychlik

Η Υδροξυχλωροκίνη (Hydroxychloroquine) είναι ένα ανθελονοσιακό φάρμακο που προλαμβάνει και μειώνει το ποσοστό θανάτου ασθενών με COVID-19 όπως ανέφεραν ερευνητές των ΗΠΑ.

Παρακάτω ακολουθεί μια εύκολη συνταγή από την σύμβουλο υγείας Jennifer Rychlik για να την παράξετε μόνοι σας στο σπίτι.

Υλικά

2-3 βιολογικά λεμόνια

1 βιολογικό γκρέιπφρουτ

Εκτέλεση

Ξεφλουδίστε τα λεμόνια και το γκρέιπφρουτ και βάλτε τις φλούδες τους σε μια κατσαρόλα με γυάλινο καπάκι, έπειτα ρίξτε τους 8-10 κούπες νερό και αφήστε τις να βράσουν για 3 ώρες. Στην συνέχεια αφήστε το να κρυώσει για 2 ώρες και σουρώστε το ζουμί και τοποθετήστε το σε 3 γυάλινα βαζάκια. Το ένα βαζάκι βάλτε το στο ψυγείο και να πίνετε 2 κουταλιές της σούπας 2 φορές την ημέρα. Τα άλλα 2 βαζάκια βάλτε τα στην κατάψυξη για να διατηρηθούν.

Διαβάστε επίσης: Μελέτη: Η υδροξυχλωροκίνη μειώνει τα ποσοστά θανάτου της ασθένειας COVID-19

 

 

Αν έχετε σοβαρό πρόβλημα υγείας και κινδυνεύετε συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Είναι προσωπική σας επιλογή και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη των ενεργειών σας, απαλλάσσοντας τον συντάκτη του άρθρου και αυτό τον ιστότοπο από τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να έχει το αποτέλεσμα των επιλογών σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε