Τρίτη, 28 Μαρ, 2023
Το στρατόπεδο του Καραϊσκάκη στην Καστέλα (Θεόδωρος Βρυζάκης, 1855) - Δημόσιος Τομέας

Πρόσκληση για ημερίδα: 1821-2021 Αναδεικνύοντας τα ιστορικά γεγονότα της ελληνικής επανάστασης του 1821

Μια σειρά εκπαιδευτικών τηλε-ημερίδων και εργαστηρίων που υλοποιούνται στην Ελλάδα και διαχέονται με τηλεδιάσκεψη σε όλο τον παγκόσμιο Ελληνισμό και Φιλελληνισμό

Το ‘Κοινωφελές Ίδρυμα Περσεύς Αθηναίος – Μουσείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς’, και το Ίδρυμα Ελληνισμού στην Ελλάδα, με το σπινθηροβόλο έναυσμα της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής με έδρα την Καλιφόρνια, και το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Hellenic Cultural Center) των Νοτιοδυτικών Πολιτειών, συνέθεσαν και πραγματοποιούν ένα κύκλο Εκπαιδευτικών Ημερίδων στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, στις οποίες θα διδάσκουν καθηγητές πανεπιστημίου και προσωπικότητες της επιστήμης και του δημόσιου βίου από την Ελλάδα.

Οι Ημερίδες και τα εργαστήριά τους είναι μια κοινωφελής προσφορά και η συμμετοχή προϋποθέτει –Δωρεάν εγγραφή– και χορηγείται από Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος και του εκπαιδευτικού υλικού παράγεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Περσεύς Αθηναίος εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και διαχέεται ανά την οικουμένη από το World Hellenic Diaspora μέσα από τις δυνατότητες ψηφιακής τεχνολογίας που διαθέτει στο Texas.

Ημερίδα – Οι επιτυχίες του Ελληνικού Ναυτικού και η Νεότερη Πολιτιστική μας Κληρονομιά

20 Μαΐου 2021 – 7μμ

Κεντρικός Ομιλητής ο Αντιναύαρχος ε.α. Γρηγόρης Δεμέστιχας

Επίτιμος Αρχηγός Στόλου

Διαδικτυακή Ημερίδα για την ανάλυση των βαθύτερων αιτίων των επιτυχιών των Ελλήνων, όχι μόνο από πλευράς στρατηγικής και ναυτοσύνης, αλλά και ως αποτέλεσμα των Αρχών, των Αξιών και των εννοιών που προσδιορίζουν τους Έλληνες, που συνθέτουν την οντολογική μας υπόσταση που περιλαμβάνεται στην έννοια «Νεότερη Πολιτιστική Κληρονομιά».

Μάθετε Περισσότερα – Δηλώστε Συμμετοχή (Η εγγραφή βρίσκεται στο κάτω μέρος της αναδυόμενης σελίδας)

Σύνδεσμος Παρακολούθησης

Στην Περίπτωση που δεν έχετε Microsoft Teams και δεν μπορείτε να κατεβάσετε την Δωρεάν Εφαρμογή στον υπολογιστή ή στο κινητό σας, ο ανωτέρω σύνδεσμος θα σας οδηγήσει σε μια Πλατφόρμα με Εναλλακτική Λύσης (κλικ εδώ) μέσα από την οποία θα συνδεθείτε μέσω Web έστω και εάν έχετε Windows XP ή και Windows 7

Συμμετοχή σε Εργαστήρια

Εγγραφή για Συμμετοχή στο Ελληνικό Εργαστήριο

1st English Workshop Registration

2nd English Workshop Registration

 

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε