Σάββατο, 13 Ιούλ, 2024
Η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο για αυτές τις επιθέσεις εντός του ρωσικού εδάφους, κάτι που η Ουκρανία διαψεύδει.

Ρωσία: Τρία χωριά χωρίς ρεύμα στην επαρχία Κουρσκ έπειτα από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Τρία χωριά στην επαρχία Κουρσκ της Ρωσίας, που συνορεύει με την Ουκρανία, έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση σήμερα, αφού ένα μη επανδρωμένο, τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος έριξε εκρηκτικά σε έναν υποσταθμό, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης.

«Τα συνεργεία επισκευής ανέλαβαν τις εργασίες επιδιόρθωσης. Κανείς από τους κατοίκους δεν τραυματίστηκε», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Telegram ο κυβερνήτης Ρομάν Σταροβόιτ.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τον Φεβρουάριο του 2022, ρωσικές μεθοριακές επαρχίες έχουν αναφέρει πολλές φορές πλήγματα με δρόνους σε πολιτικές υποδομές. Η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο για αυτές τις επιθέσεις εντός του ρωσικού εδάφους, κάτι που η Ουκρανία διαψεύδει.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε