Παρασκευή, 14 Ιούν, 2024

Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη είναι δύο πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου. Η δεύτερη πορεία είχε ως αφετηρία την πλατεία Καμάρας. Και οι δύο πορείες κατευθύνονται προς το διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο πραγματοποιούν άτομα που αντιτίθενται στην έκδοση νέων αστυνομικών ταυτοτήτων. Ισχυρή είναι η παρουσία αστυνομικών σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, ενώ φραγμοί έχουν στηθεί περιμετρικά του συνεδριακού κέντρου «Ιωαν. Βελλίδης».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε