Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022
Η Σίντνεϊ Πάουελ, συγγραφέας του δημοφιλούς «Licensed to Lie» (Άδεια για Ψέμα) και επικεφαλής σύμβουλος σε περισσότερες από 500 προσφυγές στο Fifth Circuit, στην Ουάσιγκτον, 30 Μαΐου 2019. (Samira Bouaou / The Epoch Times)

Σέρβερ κατάσχεται στην Γερμανία: Δικηγόρος ομάδας Τραμπ

Από την Grace Coulter.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

Η δικηγόρος του προέδρου Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, λέει ότι οι ισχυρισμοί για κατάσχεση ενός διακομιστή (σέρβερ) στη Γερμανία είναι ορθοί.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε εάν ο διακομιστής σχετίζεται με τους ισχυρισμούς της συστηματικής απάτης στις αμερικανικές εκλογές.

Η Πάουελ απάντησε: «σχετίζεται κάπως με αυτό. Αλλά δεν ξέρω αν τώρα τον πήραν καλοί ή κακοί».

Σε συνέντευξή του στις 13 Νοεμβρίου, ο βουλευτής του Τέξας Λουί Γκόμερτ είπε στο Newsmax ότι ένας διακομιστής που ήταν συνδεδεμένος με την Dominion Voting φέρεται να έχει κατασχεθεί στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Οι διακομιστές ανήκουν σε μια ισπανική εταιρεία λογισμικού εκλογών που ονομάζεται Scytl.

Η Scytl κατηγορήθηκε για την τοποθέτηση «πίσω πόρτας» στο εκλογικό της λογισμικό, πράγμα που επιτρέπει την αλλαγή των εκλογικών δεδομένων.

Ο Γκόμερτ είπε στο NewsMax ότι οι πληροφορίες ψηφοφορίας των ΗΠΑ περνούσαν μέσα από τους διακομιστές της Scytl.

«Η έδρα τους βρίσκεται στο σπίτι της Μέρκελ, η οποία είπε στον Τραμπ την επομένη των εκλογών ότι έπρεπε απλώς να σταματήσει την προσπάθεια. Όμως η Scytl, [αυτή η εταιρεία] είναι ένα μέρος από όπου όλες αυτές οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν, δεν έπρεπε να περάσουν από εκεί, αλλά πέρασαν».

Σύμφωνα με τον ειδικό εκλογικής ασφάλειας Ράσσελ Ράμσλαντ, 28 πολιτείες απέστειλαν εκλογικά αποτελέσματα στους διακομιστές της Scytl.

Το Clarity Elections, ένα Σύστημα Διαχείρισης Ψηφοφορίας, ανήκει στην Scytl και είναι μέρος του λογισμικού της Scytl με όνομα Election Night Reporting.

Ο Γκόμερτ είπε ότι σύμφωνα με μια πηγή στη Γερμανία, η Scytl δέχθηκε αιφνιδιαστικό έλεγχο από τον αμερικανικό στρατό. Είπε ότι πιστεύει πως η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό. Από τότε, είπε, υπήρξαν πολλοί στην κοινότητα πληροφοριών που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.

Σε αυτό θα μπορούσε να αναφερόταν η Πάουελ όταν είπε ότι δεν ήξερε αν «καλοί» ή «κακοί» κατέλαβαν τον διακομιστή.

Η Scytl αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Το NTD δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα αυτές τις αναφορές.

Από τις ειδήσεις του NTD.

To τηλεοπτικό κανάλι NTD είναι θυγατρική εταιρεία της Epoch Times.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε