Παρασκευή, 19 Απρ, 2024

Shen Yun Symphony Orchestra: 24 & 25 Δεκεμβρίου στον ιστότοπο του NTD TV

 

Το NTD TV θα μεταδώσει αποκλειστικά τη συναυλία της Shen Yun Symphony Orchestra 2019 (Συμφωνική Ορχήστρα Shen Yun). Το 90λεπτο πρόγραμμα θα μεταδοθεί στις 24 και 25 Δεκεμβρίου στα κανάλια NTD East, NTD West και NTD UK στο NTD.com. (Αναλυτικά οι ώρες προβολής στο τέλος του άρθρου).

Το Shen Yun Performing Arts ιδρύθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης το 2006 με αποστολή να αναβιώσει μέσω της μουσικής και του χορού τα 5.000 χρόνια του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού. Κάθε χρόνο, το Shen Yun παράγει μια ολοκαίνουργια παράσταση και περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει τις παραστάσεις του αφήνοντας τους θεατές με δέος.

Οι πρωτότυπες συνθέσεις του Shen Yun διαθέτουν μια τέλεια αρμονία κλασικής μουσικής από την Ανατολή και τη Δύση. Η συναυλία της  Shen Yun Symphony Orchestra 2019 περιλαμβάνει τις πιο διάσημες πρωτότυπες συνθέσεις του Shen Yun μαζί με διαχρονικά κλασικά ορχηστρικά έργα των Tchaikovsky, Smetana και Gounod.

Πρεμιέρα για ώρα Ελλάδας στα κανάλια του NTD.com

NTD UK

24 Δεκεμβρίου: 10:30 και 22:30

NTD EAST & WEST

24 Δεκεμβρίου: 16:30

25 Δεκεμβρίου: 13:30 και 22:30

Η Shen Yun Symphony Orchestra περιόδευσε σε πέντε μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής -Τορόντο, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Σικάγο και Βοστώνη- τον Οκτώβριο του 2019.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε