Κυριακή, 23 Ιούν, 2024
(SWNS)

Σκύλος προστατεύει εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό μαζί με τα κουτάβια της

Ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα χωράφι στο Κατίσγκαρ της Ινδίας, σωσμένο από έναν σκύλο που το έβαλε μαζί με τα κουτάβια της να το κρατήσουν ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι κάποιος είχε αφήσει το μωρό κατά τη διάρκεια της νύχτας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2021, χωρίς ρούχα και με τον ομφάλιο λώρο του να μην έχει κοπεί – πρόσθεσαν ότι το μωρό βρέθηκε από ένα σκυλί που αγκάλιασε το μωρό μαζί με τα κουτάβια του, όλη τη νύχτα.

(SWNS)

 

Μιλώντας για το περιστατικό, ένας ανώνυμος ντόπιος δήλωσε: «Πιθανώς η ζεστασιά από τα κουτάβια και την ίδια τη μητέρα τους κράτησε αυτό το νεογέννητο ζωντανό. Συνήθως, η θερμοκρασία πέφτει τη νύχτα … Πρέπει να πω ότι έζησε από καθαρή τύχη».

Το νεογέννητο βρέθηκε από ντόπιους όταν το άκουσαν να κλαίει και ήταν φωλιασμένο δίπλα μαζί με τα νεογέννητα κουτάβια χωρίς κανέναν τραυματισμό.

Οι ντόπιοι ενημέρωσαν το Panchayat, ένα όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης, το οποίο επικοινώνησε περαιτέρω με την αστυνομία. Το μωρό παραπέμφθηκε στο Child Line Project, αφού εξετάστηκε από γιατρούς σε τοπικό νοσοκομείο.

(SWNS)

 

Το κοριτσάκι έχει πάρει το όνομα Akanksha. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία αναζητά τους γονείς της. Ο ανώτερος αξιωματικός της Ινδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας του Κατίσγκαρ Ειδικός Γενικός Διευθυντής της Αστυνομίας RK Vij εξέφρασε το σοκ του.

Ένας κάτοικος δήλωσε ότι ήταν “θαύμα” που το μωρό επέζησε τη νύχτα, επειδή τα αδέσποτα σκυλιά μπορεί να είναι μοχθηρά.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν είναι γονείς αυτοί, είναι εγκληματίες. Είναι θαύμα το ότι βρέθηκε το νεογέννητο μωρό ζωντανό όταν τα αδέσποτα σκυλιά παραμονεύουν κάθε τόσο μέσα στη νύχτα».

(SWNS)

 

Μετά το περιστατικό, ένας ντόπιος, αποκάλυψε ότι βρήκαν το νεογέννητο αφού βγήκαν για τις καθημερινές δουλειές.

«Στις 11 το πρωί, είδαμε ότι υπάρχει ένα νεογέννητο κοριτσάκι που έκλαιγε και βρισκόταν δίπλα σε κουτάβια στο χωριό μας».

«Πανικοβληθήκαμε και ενημερώσαμε το τμήμα υγείας πριν το νεογέννητο μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο».

Το προσωπικό της Epoch Times συνέβαλε σε αυτό το ρεπορτάζ.

Από το (SWNS)

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε