Τετάρτη, 29 Μαΐ, 2024

Συνήγορος Κασιδιάρη: Υπάρχουν αποδείξεις ότι η απόφαση του αποκλεισμού είχε ληφθεί πριν την συνεδρίαση στον Άρειο Πάγο

Σε μια καταγγελία σχετικά με την απόφαση του Άρειου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε η συνήγορος του, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε η απόφαση είχε ληφθεί πριν φτάσει στο δικαστήριο», ανέφερε η κ. Πανταζή προσθέτοντας ότι την Κυριακή ενημερώθηκε να πάει στον Άρειο Πάγο για να παραλάβει τον φάκελο.

«Μέσα στην δικογραφία υπήρχε ήδη γραμμένη η απόφαση» υποστήριξε η κ. Πανταζή, σημειώνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία και έγγραφα, τα οποία το αποδεικνύουν, ενώ υπογράμμισε ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να κάνει έρευνα. Ανέφερε ακόμα ότι αυτό έγινε παρουσία της γραμματέως του δικαστηρίου.

Πρόσθεσε, ότι δεν έκανε την καταγγελία εκείνη την στιγμή, καθώς όπως είπε περίμενε να δει το σκεπτικό που θα δημοσιευτεί προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε. «Είναι copy paste», υπογράμμισε ενώ είπε ότι «είναι πανεύκολο να αποδειχτεί αυτό που καταγγέλλω».

«Θεωρώ ότι η απόφαση έχει γραφτεί από το Πάσχα», δήλωσε η κ. Πανταζή καθώς όπως ισχυρίζεται, η απόφαση που έλαβε την Κυριακή είχε ως όνομα προέδρου τον κ. Κανελλόπουλο, ενώ στην απόφαση της Τετάρτης το όνομα είναι αυτό του κ. Χατζηλιάδη. Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Κανελλόπουλος διατέλεσε πρόεδρος του «Εθνικού κόμματος Έλληνες» στις αρχές Απριλίου ενώ περί τα τέλη του ίδιου μήνα, αποφάσισε να αποσυρθεί και να κατέβει με το δικό του ιδρυθέν κόμμα «ΕΑΝ». Μετά από αυτό, πρόεδρος του «Εθνικού κόμματος Έλληνες» υπάρχει μέχρι και σήμερα ο ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Η δικηγόρος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αντιδράσεις του δικηγορικού κόσμου.

Τέλος, η ίδια ανέφερε ότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θα κατέβει κανονικά στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Με πληροφορίες από το ant1news.gr

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε