Τρίτη, 06 Ιούν, 2023
Άτομα κάθονται σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. (Alkis Konstantinidis/Reuters)

Tέλος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης από 1η Μαΐου

Σε ανακοινώσεις για την χαλάρωση των μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού προέβη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας καταργούνται έως 31 Αυγούστου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης. Αίρεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους.

Από την 1η Μαΐου καταργούνται τα self test στα σχολεία ενώ από 1η Ιουνίου παύει να είναι  υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους.

Όλα τα μέτρα θα επανεξεταστούν από 1η Σεπτεμβρίου ενώ  το Πάσχα θα γιορταστεί με τα υπάρχοντα μέτρα, θα λάβουν χώρα όλες οι εκδηλώσεις και θα υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας έξω από τις εκκλησίες.

Πηγή: NEWMONEY

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε