Σάββατο, 24 Μαΐ, 2025
Ευγενική παραχώρηση του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Τηλεοπτικό κανάλι της Ιορδανίας αναδεικνύει την Πιερία

Τους ορίζοντές του στη Μέση Ανατολή άνοιξε ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, ο οποίος φιλοξένησε τηλεοπτικό κανάλι της Ιορδανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Τουριστικός Οργανισμός της Πιερίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ιορδανία, τους Τουριστικούς Οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσκάλεσαν, ξενάγησαν και ενημέρωσαν συνεργάτες του τηλεοπτικού καναλιού της Ιορδανίας  «Roya TV», οι οποίοι με τη σειρά τους κινηματογράφησαν τα αξιοθέατα των νομών Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό συνεργείο γνώρισε το νομό Πιερίας  και αποτύπωσε στον τηλεοπτικό φακό μεταξύ άλλων, το Εθνικό Πάρκο Ολύμπου, το αρχαιολογικό πάρκο Δίου, τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, αλλά και τα παραλιακά μέτωπα των Δήμων Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού.

Oil-painting-ntdtv

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Γιώργος Καραλής, ο οποίος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής

Τα πλάνα θα προβληθούν  στην δημοφιλή πρωινή ψυχαγωγική και ενημερωτική εκπομπή “Helwa ya Donya”, με υψηλή θεασματικότητα τηλεθεατών από την Ιορδανία και τις αραβικές χώρες γενικότερα.

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου τόνισε ότι οι πολίτες της  Μέσης Ανατολής θα έχουν την ευκαιρία μέσω της τηλεοπτικής εικόνας να γνωρίσουν τον τόπο.

«Προβάλαμε τις φυσικές μας ομορφιές, την ιστορική μας συνέχεια, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, πρωτοβουλίες και προτάσεις που ενδυναμώνουν τον πιερικό τουρισμό», πρόσθεσε.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε