Παρασκευή, 02 Δεκ, 2022

Το Πνευματικό στην Τέχνη: Μηνιαίες web radio εκπομπές για τις Εικαστικές Τέχνες στην πνευματική τους διάσταση

Natalia-Basdeki-Jewelry

Αυτή την Κυριακή 18 Απριλίου στις 19:30, η μηνιαία ραδιοφωνική εκπομπή “Το Πνευματικό στην Τέχνη” θα έχει θέμα “Η Τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα”, ένα ταξίδι 3.500 ετών που προσεγγίζει την Αρχαιοελληνική Τέχνη από την Κυκλαδική έως την Ελληνιστική Περίοδο.

Οι εκφωνήτριες θα εστιάσουν στην ακτινοβολία της κάθε εποχής και πως συνέβαλε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της αισθητικής του σύγχρονου κόσμου.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ματίνα Φουρτούνη & Μαίρη Παπαθεοδώρου

Συνδεθείτε στο link:
http://www.fossedrasi.gr/wake-up-radio

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε