Σάββατο, 02 Μαρ, 2024
Αστυνομικά Οχήματα (φωτογραφία αρχείου, Pixabay)

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αγοράζει 34 οχήματα για «κρατούμενους COVID-19»

Το συνολικό κόστος των 34 οχημάτων ανέρχεται στο 1.598.374,00 ευρώ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε δημοσίευσή του στο diavgeia.gov.gr μια ιστοσελίδα που στόχο έχει την επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της κυβερνητικής πολιτικής και της διοικητικής δραστηριότητας, ανάρτησε την απόφαση ανάθεσης σύμβασης 34 οχημάτων που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά θα χρησιμοποιηθούν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID19.

Τα 34 οχήματα μάρκας PEUGEOT 2008 1.5 BLUEHDi 110 S&S που θα διατεθούν από την εταιρία «AIGLON ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ &
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», θα συνδράμουν όπως αναφέρει η απόφαση στην «προστασία του αστυνομικού προσωπικού κατά τη μεταγωγή κρατουμένων από τον COVID-19», ενώ θα διαθέτουν «ειδικό διαχωριστικό». Δεν παρέχεται ωστόσο οποιαδήποτε διευκρίνηση για τον όρο «κρατούμενος COVID-19».

Το συνολικό κόστος των 34 οχημάτων που θα διατεθούν ανέρχεται στο 1.598.374,00 ευρώ σύμφωνα με την απόφαση και ο υπογράφων είναι ο κ. Δημήτριος Παντέλης, Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής / Α.Ε.Α.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στις 23 Απριλίου 2021 και αναρτήθηκε στο diavgeia.gov.gr στις 05 Αυγούστου 2021.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε