Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022

(Βίντεο) Φωτογράφος του Τραμπ: «Τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης έκρυβαν  συνεχώς το ποιος είναι ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ»

Ο Τζην Χο, προσωπικός φωτογράφος προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και συγγραφέας του βιβλίου Trumpography, μίλησε στο NTD για το πως έγινε συντηρητικός αφότου γνώρισε τον πρώην πρόεδρο και πως η μεταχείριση του Τραμπ από τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε