Παρασκευή, 14 Ιούν, 2024

Βίντεο: Ο Άντυ Νγκο μιλά για την διείσδυση στην CHAZ και το σχέδιο της Αντίφα να καταστρέψει την Αμερική

Παρακολουθήστε εδώ.

«Με τα δικά τους λόγια, για να μπορέσει ο κόσμος να ζήσει και να αναπτυχθεί, η Αμερική πρέπει να πεθάνει.»

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Άντυ Νγκο έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μελετώντας και γράφοντας για την Αντίφα. Αν και έχει υποστεί παραβιάσεις της ιδιωτικότητάς του, κακοποιήσεις, και ξυλοδαρμό από την Αντίφα τόσο άσχημα που κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, μπήκε κρυφά στην CHAZ, την άνομη ζώνη που διήρκησε τρεις εβδομάδες στο Σιάτλ τον προηγούμενο χρόνο.

Σήμερα, ο Άντυ Νγκο αναλύει τις εσωτερικές διεργασίες της Αντίφα, τις οποίες περιγράφει με λεπτομέρεια στο νέο του βιβλίο «Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy» [Χωρίς μάσκα: Μέσα στο ακραίο σχέδιο της Αντίφα να καταστρέψει την δημοκρατία].

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε