Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Βίντεο: Ο Κινέζος επικεφαλής ορκίζεται να μην ακολουθήσει συνταγματισμό· η Ιαπωνία ζητά από την Κίνα να σταματήσει τους ελέγχους πρωκτικού δείγματος

 

Η Κίνα δέχεται έντονη επίκριση πάλι, για την επιβολή ενός αγενούς τρόπου εξέτασης σε ξένους. Ιάπωνες αξιωματούχοι λένε ότι πρέπει να σταματήσει.

 

Ο επικεφαλής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι αποφασισμένος να αντιταχθεί σε δημοκρατικές αρχές. Ορκίζεται να μην ακολουθήσει συνταγματισμό.

Ο κυβερνήτης της Φλόριδας προβαίνει σε νέες δράσεις για να προστατεύσει την πολιτεία από την κομμουνιστική επιρροή της Κίνας.

 

Και ένας Κινέζος ναύτης μιλά κατά του κινεζικού καθεστώτος. Αυτό έγινε αφότου τα ταξίδια στον κόσμο άνοιξαν τα μάτια του.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε