Κυριακή, 05 Φεβ, 2023

Βίντεο: Ο Νο.1 στόχος της κομμουνιστικής Κίνας· διαμάχη Ινδίας-Κίνας· η πτώση του Χονγκ Κονγκ – Κλίο Πασκάλ

 

Στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) των ΗΠΑ, συζητάμε με την Κλίο Πασκάλ, ανώτερη συνεργάτιδα στο Ίδρυμα Υπεράσπισης Δημοκρατιών, για το τι μπορούν να μάθουν έθνη όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς από την προσέγγιση της Ινδίας προς την Κίνα.

Στο Χονγκ Κονγκ, σχεδόν όλοι οι γνωστοί φιλοδημοκρατικοί ακτιβιστές και βουλευτές έχουν συλληφθεί, γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερες ανησυχίες στην Ταϊβάν ότι η Ταϊβάν θα είναι σύντομα ο επόμενος στόχος. Η Πασκάλ θεωρεί ότι αν οι ΗΠΑ επιτρέψουν μια πτώση της Ταϊβάν, μεγάλο τμήμα της νοτιοανατολικής Ασίας σύντομα θα υποκύψει στην επιρροή του κινεζικού καθεστώτος.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε