Σάββατο, 02 Μαρ, 2024

Βίντεο: Τζέιμς Ο’Κηφ, Ράιαν Χάρτουιγκ και Ζακ Βορχίες περί καταγγελιών στην Μεγάλη Τεχνολογία

 

«Ακόμα κι αν μας αφαιρούν από αυτές τις πλατφόρμες, ακόμα θα πρέπει να μιλούν για εμάς σε αυτές τις πλατφόρμες. … Οι ιστορίες θα πρέπει να είναι επαρκώς ισχυρές [ώστε] να τους αναγκάσουν να μιλούν για αυτές», λέει ο Τζέιμς Ο’Κηφ, ιδρυτής του Πρότζεκτ Βεριτάς. Το Πρότζεκτ Βεριτάς πρόσφατα διαγράφηκε μόνιμα από το Τουίτερ.

Στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) των ΗΠΑ, συζητούμε με τον Ο’Κηφ καθώς και με δύο καταγγέλοντες από το Facebook και την Google για την μεροληψία της Μεγάλης Τεχνολογίας.

Ο Ράιαν Χάρτουιγκ είναι πρώην εξωτερικός διαχειριστής περιεχομένου του Facebook. Ο Ζαν Βορχίες είναι πρώην μηχανικός της Google που δημοσίευσε σχεδόν χίλιες σελίδες εσωτερικών εγγράφων της Google πέρυσι.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε