Πέμπτη, 30 Μαΐ, 2024
Πρόσφυγες κυρίως γυναίκες και παιδιά φτάνουν στα σύνορα με την Πολωνία στις 5 Μαρτίου 2022 (Visar-KryeziuAP)

Υπουργείο προστασίας του πολίτη: 671 Ουκρανοί εισήλθαν στην Ελλάδα το τελευτάιο 24ωρο

Από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα 8.648 Ουκρανοί

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ότι το τελευταίο 24ωρο εισήλθαν στην Ελλάδα 671 Ουκρανοί, από τους οποίους 228 ανήλικοι.

Πιο αναλυτικά από τον Προμαχώνα 509, από τους Ευζώνους 56 και από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα εισήλθαν 40 άτομα. Μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθησαν 55 και σε άλλα αεροδρόμια 11.

Συνολικά, από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης, στην Ελλάδα έχουν περάσει 8.648 Ουκρανοί, από τους οποίους 2.798 ανήλικοι.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε