Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

(Βίντεο) Ζωτική ενέργεια: Πως η ενέργεια της ζωής συνδυάζεται με την επιστήμη της ιατρικής για να μας κρατήσει δυνατούς και υγιείς

Δεν μπορούμε να δούμε τον αέρα γύρω μας, αλλά μπορούμε να τον νιώσουμε. Περπατούμε μέσα του, τον αναπνέουμε, και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν.

Έτσι τι γίνεται με την ενέργεια; Όχι την ενέργεια που έχουμε για την τροφοδότηση των σπιτιών μας, των αυτοκινήτων, και των τηλεφώνων, αλλά την ενέργεια που κάνει την καρδιά μας να χτυπά. Δεν μπορούμε να την δούμε επίσης – ή μήπως μπορούμε;

Για χιλιάδες χρόνια, η ενέργεια χρησιμοποιήθηκε από την παραδοσιακή ιατρική ως μια δύναμη που μας βοηθά και επιφέρει ίαση. Αλλά τι ακριβώς είναι, και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε;

Αυτές είναι μεγάλες ερωτήσεις – και χρειαζόμασταν μεγάλες απαντήσεις – έτσι μιλήσαμε με έναν ειδικό του ιατρικού πεδίου της ενέργειας, τον δρ. Γιανγκ Τζίνγκντουαν, που έργο του είναι να κρατά τον νου μας καθαρό, τις καρδιές μας δυνατές, και την ενέργειά μας να ρέει.

Με παρουσιάστρια την βραβευμένη παραγωγό ντοκιμαντέρ και συγγραφέα Κέυ Ρούμπατσεκ, η Life & Times ταξιδεύει στην Αμερική για να σας φέρει ιστορίες ελπίδας πίσω από τα μεγαλύτερα νέα του σήμερα.

 

 

Η Life & Times είναι μια εκπομπή του NTD διαθέσιμη στο Youtube, στην σελίδα του NTD και στην Epoch TV. Προβάλλεται επίσης σε καλωδιακή τηλεόραση στο NTD America. Βρείτε πως μπορείτε να μας παρακολουθήσετε στην τηλεόραση.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε