Παρασκευή, 29 Μαρ, 2024

Άλεξ Νιούμαν: Πως τα σχολεία διδάσκουν λανθασμένη ιστορία στους Αμερικανούς μαθητές

Η ιστορία ξαναγράφεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ιστορία που διδάσκεται στους μαθητές στα σημερινά σχολεία συκοφαντεί την Αμερική ως χτισμένη πάνω στον ρατσισμό και την δουλεία. Αλλά είναι αυτό αλήθεια; Ή μήπως αυτή είναι μια αλλαγή της ιστορίας; Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό, προσκαλέσαμε στην εκπομπή τον Άλεξ Νιούμαν (Alex Newman), βραβευμένο δημοσιογράφο και συγγραφέα του συλλογικού έργου «Εγκλήματα των εκπαιδευτικών: Πώς οι ουτοπικοί χρησιμοποιούν κυβερνητικά σχολεία για να καταστρέψουν τα παιδιά της Αμερικής».

Εν τω μεταξύ, ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν, κατηγορείται ότι προσπαθούσε να κλείσει συμφωνία με την μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας της Κίνας, και ότι είπε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: «θα ήταν ενδιαφέρον για μένα και την οικογένειά μου». Το email που διέρρευσε δημοσιεύθηκε αποκλειστικά από την New York Post και η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι προέρχεται από έναν υπολογιστή που είχε δοθεί σε κατάστημα επισκευής και δεν ανακτήθηκε ποτέ.

Και, το κινεζικό καθεστώς ξεκίνησε ένα πρόγραμμα το 2018 για να στοχεύσει τις αμερικανικές και δυτικές πρεσβείες στην Κίνα, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο του κινεζικού προξενείου στο Χιούστον και το κλείσιμο του κεντρικού προξενείου των ΗΠΑ στην Τσενγκντού της Κίνας. Οι πληροφορίες προέρχονται από διαρροή εσωτερικών εγγράφων που ελήφθησαν από την Epoch Times.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη επίσης στο Facebook και στο YouTube.

Ακολουθήστε τον Joshua στο Twitter: @JoshJPhilipp

Σχολιάστε