Παρασκευή, 29 Μαρ, 2024

Κέρτις Μπόουερς: Η «Ατζέντα» πίσω από την ριζοσπαστική αριστερά

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ριζοσπαστικές ομάδες ρίχνουν και καταστρέφουν αγάλματα και μνημεία, δημοσιογράφοι και ακαδημαϊκοί ξαναγράφουν την ιστορία του έθνους, και διαδηλωτές και πολιτικοί καλούν για αποχρηματοδότηση της αστυνομίας. Οι δυνάμεις που εργάζονται πίσω από αυτά θέλουν να αναδιαμορφώσουν ριζικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σύμφωνα με τον Κέρτις Μπόουερς (Curtis Bowers), αυτές οι κινήσεις θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενες. Πριν από μια δεκαετία έγραψε και σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Agenda: Grinding America Down» [Ατζέντα: Κονιορτοποιώντας την Αμερική], το οποίο προειδοποίησε ότι κομμουνιστικές ομάδες εργάζονται σε ατζέντες που ευθυγραμμίζονται με ακρίβεια με αυτά που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα. Πρόσφατα είχαμε την ευχαρίστηση να μιλήσουμε με τον Κέρτις Μπόουερς για τα ντοκιμαντέρ του και τις προειδοποιήσεις του προς την Αμερική.

Εν τω μεταξύ, ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν, γιού του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν, έχει πλέον επαληθευτεί από διάφορες πηγές, όπως από προσωπικό του Κογκρέσου και από εξέταση πολλαπλών εγγράφων των μυστικών υπηρεσιών. Θα εξετάσουμε το θέμα σε βάθος.

Και, ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’Μπράιεν λέει ότι η Ταϊβάν πρέπει να προετοιμαστεί ενάντια σε μια πιθανή εισβολή από την Κίνα. Σύμφωνα με το δημοσιογραφικό μέσο Φωνή της Αμερικής, ο Ο’Μπράιεν είπε σε μια εκδήλωση στο Ινστιτούτο Aspen ότι πιστεύει ότι «η Ταϊβάν πρέπει να αρχίσει να εξετάζει ορισμένες στρατηγικές, ασύμμετρες και άρνησης πρόσβασης σε περιοχή κ.λπ., και πραγματικά να ενισχυθεί με τρόπο που θα αποθάρρυνε τους Κινέζους από κάθε είδους αμφίβια εισβολή ή ακόμα και από μια επιχείρηση γκρίζας ζώνης εναντίον τους».

Αυτά και πολλά άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη στο Facebook και στο YouTube.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Σχολιάστε