Δευτέρα, 28 Σεπ, 2020

Μην μπορώντας να αγοράσουν τρόφιμα, διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι της Ντάλιεν καταστέλλονται από την αστυνομία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

Μετά από έναν αριθμό νέων κρουσμάτων του ιού του ΚΚΚ στην πόλη Ντάλιεν, που εμφανίστηκαν στην περιοχή του Κόλπου της Ντάλιεν, πολλές περιοχές της πόλης τέθηκαν υπό αυστηρό περιορισμό για δέκα ημέρες από τις 25 Ιουλίου. Πολλοί κάτοικοι είχαν έλλειψη φαγητού, αλλά έλαβαν λίγη βοήθεια από το προσωπικό που υποτίθεται ότι θα διευκόλυνε την οργάνωση για την διανομή φαγητού. Μερικοί απελπισμένοι κάτοικοι ξεκίνησαν μια διαμαρτυρία. Ωστόσο, η κινεζική αστυνομία δεν έδειξε έλεος σε αυτήν την ομάδα ανθρώπων και τους πήρε με αστυνομικά αυτοκίνητα.

 

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Κεράστε μας έναν καφέ

Προσωπικές Πληροφορίες

Πληροφορίες Κάρτας
Ασφαλής SSL κρυπτογραφημένη πληρωμή

Συνολική Δωρεά: €6,00

ΣΧΕΤΙΚΑ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x