Δευτέρα, 20 Μαΐ, 2024

Σχετικά με εμάς

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Δεν υποστηρίζουμε πολιτικά κόμματα και είμαστε αφοσιωμένοι στην έγκυρη ενημέρωση.

Καμία κυβέρνηση, εταιρεία, ή πολιτικό κόμμα δεν επηρεάζει την δημοσιογραφία μας. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από τους άλλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους αναγνώστες μας έγκυρη πληροφόρηση ώστε να μπορούν να σχηματίσουν τις δικές τους απόψεις για τα πιο σημαντικά θέματα των καιρών μας.

Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση της δημοσιογραφίας που υπηρετεί μια ατζέντα, μια τάση εξαιρετικά δημοφιλή στο σημερινό παγκόσμιο δημοσιογραφικό περιβάλλον.

Αντ’ αυτού, έχουμε τις αρχές μας της Αλήθειας και της Παράδοσης ως οδηγό. Στην δημοσιογραφία μας τονίζουμε το καλύτερο της ανθρωπότητας, τα πολύτιμα μαθήματα από την Ιστορία, και τις παραδόσεις που ωφελούν την κοινωνία.

Η Epoch Times ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το έτος 2000 ως απάντηση στην κομμουνιστική καταστολή και λογοκρισία στην Κίνα. Οι ιδρυτές μας, Κινέζοι κάτοικοι Αμερικής οι οποίοι δραπέτευσαν οι ίδιοι από τον κομμουνισμό, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο μέσο μαζικής επικοινωνίας που να προσφέρει στον κόσμο μη λογοκριμένη και έγκυρη πληροφόρηση.

Η Epoch Times έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία για την δημοσιογραφία και τον καλλιτεχνικό της σχεδιασμό, από δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως οι: New York Press Association, Society of Professional Journalists, και Society for News Design.

Το δημοσιογραφικό δίκτυο της Epoch Times καλύπτει σήμερα 21 γλώσσες και 33 χώρες.