Πέμπτη, 18 Απρ, 2024

Το Twitter του Κινέζου πρέσβη στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει το Spotlighted. Έπαιξε η Κίνα ρόλο στις διαμαρτυρίες των ΗΠΑ;

Υπήρξαν συνεχείς εικασίες σχετικά με το αν η Κίνα έχει παίξει κάποιον ρόλο στις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες και ταραχές που έπληξαν τις Ηνωμένες Πολιτείες. H Daily Signal ανέφερε ότι ο ιστότοπος του Black Futures Lab, ομάδας που ανήκει στην ιδρύτρια του BLM, Αλίσια Γκάρτζα, έχει δεσμούς με μια φιλο-κινεζική κυβερνητική οργάνωση.

Αν μεταβείτε στον ιστότοπο της οργάνωσης και κάνετε κλικ στο κουμπί δωρεάς, θα εμφανιστεί ότι τα χρήματα πηγαίνουν σε έναν οργανισμό που ονομάζεται «Κινεζική Προοδευτική Ένωση» και η σελίδα σημειώνει ότι «Το Black Futures Lab είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από την Κινεζική Προοδευτική Ένωση». Θα εξετάσουμε το θέμα σε βάθος.

Και στις 29 Αυγούστου, οι άνθρωποι στην Κίνα άρχισαν να αναφέρουν ότι μία από τις τέσσερις μεγάλες κρατικές τράπεζες στην Κίνα, η China Construction Bank, δημοσιοποίησε χωρίς διαφήμιση μια υπηρεσία πορτοφολιού για ψηφιακό γιουέν για την εφαρμογή της και, στην συνέχεια, απενεργοποίησε γρήγορα το χαρακτηριστικό αφότου προσέλκυσε μεγάλη προσοχή. Υπήρξαν εικασίες στην Κίνα για το γιατί συνέβη αυτό, και ορισμένοι θεωρούν πως είναι ένδειξη ότι η κινεζική οικονομία έχει φράξει. Θα εξετάσουμε τι μπορεί να είναι πραγματικά πίσω από την εκκίνηση ψηφιακού γιουέν (νομίσματος).

Αυτά τα θέματα και πολλά άλλα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη στο Facebook και στο YouTube.

Σχολιάστε