Πέμπτη, 25 Απρ, 2024

Ο ιδρυτής του Project Veritas για τους ισχυρισμούς εκλογικής νοθείας και την αγωγή κατά New York Times

Ο οργανισμός διερευνητικής δημοσιογραφίας Project Veritas κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σειρά βίντεο που δείχνουν αυτό που λέγεται πως είναι περιστατικά κλοπής ψηφοδελτίων στη Μινεάπολη. Μετά την δημοσίευση των βίντεο, η εφημερίδα New York Times ισχυρίστηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν «παραπλανητικό». Μετά από αυτό, το Project Veritas ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει μήνυση στην New York Times, εκτός εάν ανακαλέσει το άρθρο. Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπόθεση και το αρχικό διερευνητικό ρεπορτάζ, προσκαλέσαμε τον James O’Keefe, ιδρυτή του Project Veritas.

Εν τω μεταξύ, με τα εμβόλια για την COVID-19, οι αμερικανικές εταιρείες αναβάλλουν τα στάδια δοκιμής λόγω αρνητικών αντιδράσεων από ασθενείς. Και η Κίνα κάνει το αντίθετο, δίνοντας πειραματικά εμβόλια σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της, και έχει επικριθεί για παράλειψη βασικών δοκιμαστικών σταδίων. Θα το εξετάσουμε σε βάθος.

Επίσης, η κινεζική κυβέρνηση προσπαθεί να αντισταθεί στη διπλωματία των ΗΠΑ στην περιοχή της Ασίας. Οι ΗΠΑ έχουν κάνει πρόσφατα κινήσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Σύμπραξης Μεκόνγκ-ΗΠΑ, της Συμμαχίας των Τεσσάρων, και ενός διπλωματικού ταξιδιού από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο. Η Κίνα απάντησε προειδοποιώντας τις ασιατικές χώρες να προσέχουν όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες εισέρχονται στην περιοχή.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη επίσης στο Facebook και στο YouTube.

Ακολουθήστε τον Joshua στο Twitter: @JoshJPhilipp

Σχολιάστε