Παρασκευή, 26 Απρ, 2024

Περισσότερα σπίτια καταρρέουν από την πλημμύρα, γέφυρα της δυναστείας Σονγκ καταστρέφεται

Περισσότερα σπίτια κατέρρευσαν από τα νερά της πλημμύρας και χιλιάδες ακόμα άνθρωποι εκτοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι βροχές και οι πλημμύρες κινήθηκαν περαιτέρω προς την ανατολική και νότια Κίνα. Μερικές από τις πιο βαριές απώλειες ήταν ιστορικά κτίρια. Σύμφωνα με κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, οι βροχές και οι πλημμύρες έχουν ήδη παρασύρει αρκετές γέφυρες με ιστορία αιώνων και κατέστρεψαν πολλά αρχαία παλάτια, όπως την Αίθουσα Δράκου και Τίγρης, ένα διάσημο ταοϊκό μοναστήρι στο βουνό Γουντάνγκ.

 

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

 

[give_form id=”3924″]

Σχολιάστε