Παρασκευή, 26 Απρ, 2024

ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ: Πρόλογος

Το φάντασμα του κομμουνισμού δεν εξαφανίστηκε με την αποσύνθεση του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ανατολική Ευρώπη.

Η Epoch Times εκδίδει ανά κεφάλαιο μια μετάφραση από τα Κινεζικά ενός νέου βιβλίου, «Πως το φάντασμα του κομμουνισμού ελέγχει τον κόσμο μας», από την συγγραφική ομάδα των «Εννέα Σχολίων στο Κομμουνιστικό Κόμμα».

Πρόλογος

Αν και τα κομμουνιστικά καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης αποσυντέθηκαν, το κακό φάντασμα του κομμουνισμού δεν έχει εξαφανιστεί. Αντιθέτως, το κακό φάντασμα ήδη ελέγχει τον κόσμο μας, και η ανθρωπότητα δεν θα πρέπει να διατηρεί μια λανθασμένη αίσθηση αισιοδοξίας.

Ο κομμουνισμός δεν είναι ούτε μια τάση σκέψης, ούτε ένα δόγμα, ούτε μια αποτυχημένη προσπάθεια για έναν νέο τρόπο διαχείρισης των ανθρώπινων πραγμάτων. Αντ΄αυτών, θα πρέπει να κατανοηθεί ως ένας δαίμονας — ένα δαιμονικό φάντασμα δημιουργημένο από μίσος, εκφυλισμό, και άλλες στοιχειακές δυνάμεις στο σύμπαν.

Σε μια άλλη διάσταση, μη ορατή σε εμάς, πήρε την μορφή ενός φιδιού, μετά αυτήν ενός κόκκινου δράκου, και βρίσκεται μαζί με τον Διάβολο, που μισεί τον Θεό. Εκμεταλλεύεται χαμηλού επιπέδου όντα και δαίμονες για να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Ο στόχος του φαντάσματος είναι να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Όταν το θείον προσφέρει σωτηρία, ο κομμουνισμός λέει στους ανθρώπους να μην πιστεύουν στο θείον, επιτίθεται στην ανθρώπινη ηθική ώστε να κάνει τους ανθρώπους να παρατήσουν την παράδοση, και κάνει τους ανθρώπους να αδιαφορούν για την κατεύθυνση που δίνει ο Θεός, και, τελικά, να καταστραφούν.

Το κομμουνιστικό κακό φάντασμα, με τις ατελείωτες παραλλαγές του, είναι γεμάτο πανουργία. Μερικές φορές χρησιμοποιεί σφαγή και βία για να καταστρέψει αυτούς που αρνούνται να το ακολουθήσουν. Άλλες φορές, βρίσκει καταφύγιο στην γλώσσα της «επιστήμης» και «προόδου», προσφέροντας μια υπέροχη εκδοχή του μέλλοντος ώστε να εξαπατήσει ανθρώπους. Κάποιες φορές παρουσιάζεται ως ένα εμβριθές πεδίο γνώσης και κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι η μελλοντική κατεύθυνση της ανθρωπότητας.

Άλλες φορές, χρησιμοποιεί τα συνθήματα «δημοκρατία», «ισότητα», και «κοινωνική δικαιοσύνη» για να διεισδύσει στα πεδία της εκπαίδευσης, ΜΜΕ, τέχνης, και νόμου, φέρνοντας έτσι τους ανθρώπους υπό την σημαία του χωρίς να το καταλαβαίνουν. Άλλες φορές ακόμα, αποκαλεί τον εαυτό του «σοσιαλισμό», «προοδευτισμό», «αριστερισμό», «νεο-Μαρξισμό», και άλλους αριστερούς όρους.

Κάποιες φορές υποστηρίζει φαινομενικά ορθές έννοιες όπως ειρηνοφιλία, περιβαλλοντισμός, παγκοσμιοποίηση, και πολιτική ορθότητα. Άλλες φορές, υποστηρίζει την μοντέρνα τέχνη, σεξουαλική απελευθέρωση, νομιμοποίηση των ναρκωτικών, ομοφυλοφιλία, και άλλες κακίες, δίνοντας την λανθασμένη εντύπωση ότι είναι μέρος μιας δημοφιλούς τάσης.

Ο εξτρεμισμός και η βία δεν είναι οι μοναδικές εκδηλώσεις του — κάποιες φορές προσποιείται πως ενδιαφέρεται για το καλό της κοινωνίας. Παρ΄ όλα αυτά ο βασικός σκοπός του είναι να καταστρέψει, με κάθε τρόπο, οτιδήποτε παραδοσιακό, είτε είναι πίστη, είτε θρησκεία, ηθική, πολιτισμός, ο θεσμός της οικογένειας, τέχνη, παιδαγωγική, νόμος — οτιδήποτε χρειάζεται για να κάνει τον άνθρωπο να εκπέσει σε μια ηθική άβυσσο και να δεχτεί ανάθεμα.

Ο κομμουνισμός και οι διάφορες μεταλλάξεις του βρίσκονται πλέον σε όλο τον κόσμο. Η Κίνα και η Κούβα δηλώνουν δημόσια πως διοικούνται από κομμουνιστικά καθεστώτα. Ακόμα και οι Ηνωμένες Πολιτείες — ο αρχηγός του ελεύθερου κόσμου — έχουν γίνει θήραμα επιθέσεων από το κακό φάντασμα. Η Ευρώπη ασπάζεται τον σοσιαλισμό, και η Αφρική και Λατινική Αμερική είναι τυλιγμένες με κομμουνιστική επιρροή. Αυτή είναι η σοκαριστική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα: Η συνωμοσία του κακού φαντάσματος για την καταστροφή της ανθρωπότητας έχει σχεδόν πετύχει.

Οι άνθρωποι επιθυμούν ενστικτωδώς να ωφεληθούν οι ίδιοι και να απομακρυνθούν από τον κίνδυνο. Το ένστικτο τους ωθεί να δραπετεύσουν από τα βάσανα, να θέλουν ένα καλό όνομα, να φτιάξουν επιτυχημένες επιχειρήσεις, ή απλώς να απολαύσουν την ζωή. Είναι ανθρώπινο να έχουμε τέτοιες σκέψεις. Παρ΄ όλα αυτά, αν οι άνθρωποι απομακρυνθούν από τους θεούς, το κακό φάντασμα μπορεί να προσκολληθεί και να εντείνει αυτές τις σκέψεις, ώστε να ελέγξει τους ανθρώπους.

Η ύβρις της επανάστασης του φαντάσματος ενάντια στον Θεό κάνει επίσης και αυτούς που ελέγχει να βιώσουν μια αίσθηση ύβρεως. Έπειτα προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του Θεού μέσω της άσκησης εξουσίας, κεφαλαίου και γνώσης, με στόχο να ορίζουν τις τύχες εκατομμυρίων και να επηρεάσουν την ροή της ιστορίας μέσω κοινωνικών κινημάτων.

Οι άνθρωποι δημιουργούνται από θεούς, και έχουν καλό και κακό στην φύση τους. Αν οι άνθρωποι παρατήσουν το κακό και επιλέξουν την συμπόνια, μπορούν να επιστρέψουν στον Θεό. Αυτό που περιμένει στην αντίθετη πλευρά είναι ο διάβολος. Η επιλογή βρίσκεται ακριβώς και μόνο στον εαυτό μας.

Πολλοί βασικά καλοί άνθρωποι, έχουν χωρίς να το γνωρίζουν γίνει πράκτορες του κομμουνιστικού φαντάσματος ή στόχοι της χειραγώγησής του — αυτοί που ο Βλαντιμίρ Λένιν αποκάλεσε «χρήσιμους ηλίθιους». Αν και η κοινωνία ως σύνολο έχει καταλήξει στο χείλος της καταστροφής λόγω των προσπαθειών και πειρασμών του φαντάσματος, πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν ηθελημένα δώσει την ψυχή τους στον διάβολο και επιλέξει ηθελημένα να διαφθείρουν την ανθρωπότητα. Για τους περισσότερους, η καλοσύνη η έμφυτη στην ανθρώπινη φύση παραμένει, δίνοντάς τους μια ευκαιρία να ξεφορτωθούν την επιρροή του φαντάσματος.

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσει αυτό το σύνθετο και περιπλεγμένο πρόβλημα σε απλή γλώσσα όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τότε οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δουν τα κόλπα του κομμουνιστικού φαντάσματος. Ακόμα πιο σημαντικό είναι, πως το βιβλίο αυτό επιχειρεί να παρουσιάσει τις ηθικές, πολιτισμικές και καλλιτεχνικές παραδόσεις που έθεσαν οι θεοί για την ανθρωπότητα.

Ο κάθε ένας θα μπορεί τότε να επιλέξει ο ίδιος μεταξύ του Θεού και του διαβολικού φαντάσματος.

Όταν οι καλοσυνάτες σκέψεις ενός ανθρώπου αναδυθούν, οι θεοί θα τον βοηθήσουν να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του διαβόλου. Αλλά η διαδικασία του να δεις τον διάβολο για αυτό που είναι, απαιτεί βαθιά σκέψη και καθαρή διάκριση. Αυτό το βιβλίο επιχειρεί να επανεξετάσει τα  ρεύματα της ιστορίας των τελευταίων αιώνων και, από ένα υψηλό επίπεδο και με μια ευρεία οπτική, να αποτιμήσει τα πολλά προσωπεία και μορφές που έχει υιοθετήσει ο διάβολος ώστε να κατακτήσει και να χειραγωγήσει τον κόσμο.

Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι απλώς μια ακόμα διατύπωση της ιστορίας, αλλά το να κατανοήσουμε πως μπορούμε να αποτρέψουμε τον διάβολο από το να ελέγξει τον κόσμο ξανά. Αυτό επαφίεται στην φώτιση του κάθε ατόμου, στην ηθελημένη εγκατάλειψη του κακού, και στην επιστροφή στις παραδόσεις και στον τρόπο ζωής που οι θεοί έθεσαν για τον άνθρωπο.

Ο Θεός θα θριαμβεύσει επί του διαβόλου. Σε ποια πλευρά βρισκόμαστε θα καθορίσει την αιώνιά μας μοίρα.

 

Διαβάστε μετά: Εισαγωγή.

Διαβάστε ολόκληρη την σειρά εδώ: Πως το φάντασμα του κομμουνισμού ελέγχει τον κόσμο μας.

 

Ακούστε το ηχητικό βιβλίο (στα Αγγλικά).

 

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

[give_form id=”3924″]

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε