Σάββατο, 20 Απρ, 2024

Πώς το κινεζικό καθεστώς όπλισε μια ολόκληρη κοινωνία για να «εξαλείψει» το Φάλουν Γκονγκ

Η συγκάλυψη του κορωνοϊού από το Πεκίνο, οι απολυταρχικές τακτικές του στο Χονγκ Κονγκ, και αυτό που ορισμένοι αποκαλούν γενοκτονία των Ουιγούρων, ανάγκασαν πολλούς ανθρώπους να δουν τις ψυχρές πραγματικότητες του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Αλλά οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ το αντιμετωπίζουν αυτό κάθε μέρα, από τις 20 Ιουλίου 1999, όταν το κινεζικό καθεστώς απαγόρευσε το Φάλουν Γκονγκ και προσπάθησε να «εξαλείψει» την δημοφιλή πνευματική άσκηση.

Τα τελευταία 21 χρόνια, το καθεστώς συκοφαντεί με τον χειρότερο τρόπο την άσκηση, βασανίζει σωματικά και ψυχολογικά τους ασκούμενους, και ακόμα αφαιρεί τα ζωτικά τους όργανα δια της βίας.

Σε αυτό το επεισόδιο, συζητάμε με την Κρύσταλ Τσεν, που κάνει Φάλουν Γκονγκ και έχει υποστεί δίωξη, και τον Λέβι Μπράουντι, τον διευθυντή του Κέντρου Πληροφοριών για το Φάλουν Ντάφα. Οι ιστορίες και οι ιδέες τους προσφέρουν ένα παράθυρο στην απειλή που θέτει το κυβερνών καθεστώς της Κίνας όχι μόνο στους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ και στον κινεζικό λαό, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης 🇺🇸 με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Σχολιάστε