Τρίτη, 18 Ιούν, 2024

2,4 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε βάση δεδομένων στόχων της Κίνας. Διαρροή εγοστασίου εμβολίων στην Κίνα προκαλεί ασθένεια σε χιλιάδες

Από τον Joshua Philipp.

Στην Κίνα, μια διαρροή από ένα εργοστάσιο εμβολίων έχει προκαλέσει σε χιλιάδες κατοίκους της περιοχής μια χρόνια ασθένεια. Η Nikkei αναφέρει ότι στην πόλη Λαντζόου της βορειοδυτικής Κίνας, ένα φαρμακευτικό εργοστάσιο έθεσε τους κατοίκους σε κίνδυνο μόλυνσης από μια βακτηριακή ασθένεια που εκδηλώθηκε αρχικά σε ζώα, και είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και δύσκολη στην θεραπεία, γνωστή ως βρουκέλλωση.

Η αιτία της επιδημίας ήταν μολυσμένα αέρια από το Εργοστάσιο Βιοφαρμακευτικής της Λαντζόου, το οποίο υπάγεται στην κρατική βιομηχανία κτηνοτροφίας της Κίνας. Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενο πυρετό, σοβαρούς πονοκεφάλους, πόνο στις αρθρώσεις και άλλα συμπτώματα που μπορεί να διαρκέσουν χρόνια.

Εν τω μεταξύ, έχει αποκαλυφθεί ότι το κινεζικό καθεστώς διαθέτει μια βάση δεδομένων περίπου 2,4 εκατομμυρίων ανθρώπων και 650.000 ιδρυμάτων, που στοχεύει άτομα με επιρροή στο εξωτερικό. Η Financial Review ανέφερε ότι ένας Κινέζος στρατιωτικός εργολάβος καυχιόταν για την διάδοση παραπληροφόρησης και την δημιουργία διαμαχών. Θα εξετάσουμε αυτό το θέμα σε βάθος.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Το Crossroads είναι μια εκπομπή της Epoch Times διαθέσιμη στο Facebook και στο YouTube.

Ακολουθήστε τον Joshua στο Twitter: @JoshJPhilipp

Μπορείτε να παρακολουθήστε το βίντεο επιλέγοντας αυτόματους ελληνικούς υπότιτλους, από το εικονίδιο υποτίτλων και το εικονίδιο γραναζιού.

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

Αν εκτιμάτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας, βοηθήστε μας να συνεχίσουμε. Στηρίξτε την αλήθεια και την παράδοση.

[give_form id=”3924″]

Σχολιάστε