Παρασκευή, 29 Σεπ, 2023

Μπιλ Γκερτζ: Διαρροή βάσης δεδομένων δείχνει εκτεταμένη παρείσφρηση του ΚΚΚ. Η Κίνα καταπνίγει ακτιβιστές του Χονγκ Κονγκ

Μια διαρροή βάσης δεδομένων 2 εκατομμυρίων μελών του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) υποδηλώνει εκτεταμένη παρείσφρηση του ΚΚΚ στα ανώτερα κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης και του ιδιωτικού τομέα. Οι Τέσσερις Μεγάλοι ελεγκτές λογιστικών [παγκόσμιες εταιρείες οικονομικών υπηρεσιών, όπως η Accenture και η PwC] απασχολούν συλλογικά πάνω από 2000 μέλη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον ενός συνεργάτη σε κάθε εταιρεία, σύμφωνα με την Telegraph. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει πρόσβαση σε ορισμένες από τις εσωτερικές λειτουργίες σχεδόν κάθε μεγάλης αμερικανικής εταιρείας.

Σε αυτό το επεισόδιο, συζητάμε με τον αναλυτή της Κίνας Μπιλ Γκερτζ, ανταποκριτή εθνικής ασφάλειας για την Washington Times και συγγραφέα του «Deceiving the Sky» [Εξαπατώντας τον Ουρανό]. Συζητάμε τη διαρροή της βάσης δεδομένων, τις πρόσφατες αποκαλύψεις για μια ύποπτη ως κατάσκοπο του ΚΚΚ, με όνομα Φανγκ Φανγκ, που έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με γνωστούς πολιτικούς των ΗΠΑ, και για τις αρχές του Χονγκ Κονγκ που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον διευθύνοντα φιλοδημοκρατικών μέσων ενημέρωσης, Τζίμι Λάι, με τον «Νόμο Εθνικής Ασφάλειας».

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Σχολιάστε