Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

Χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/07) στις 19:00 πραγματοποιήθηκαν μαζικές πανελλαδικές συγκεντρώσεις ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς και εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας, καθώς και των υγειονομικών μέτρων κατά του ιού του ΚΚΚ που θα ισχύσουν από τις 15 Ιουλίου σε εστίαση και διασκέδαση που έχουν ώς αποτέλεσμα τον διαχωρισμό των πολιτών.

Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πλακάτ, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνo και φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» καθώς και άλλα πολλά συνθήματα για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους  για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τους πολίτες να ζητούν από τον Κ.Μητσοτάκη να «παραιτηθεί».

Οι διαδηλωτές έθεσαν επισήμως στο κάλεσμά τους το ζήτημα της συνταγματικότητας των υποχρεωτικών εμβολιασμών και της ελεύθερης επιλογής.

 

«Τώρα πια που βγήκαμε “έξω” πλέον έχει προστεθεί δίπλα στον αόρατο ιογενή εχθρό μας, ο αόρατος εσωτερικός εχθρός: οι ανεμβολίαστοι ως “εγωκεντρικά” και “ανεύθυνα” “μη αλληλέγγυα υποκείμενα” που δεν δέχονται στην νέα θρησκεία τον κοσμικό αγιασμό. Το αίτημα “συλλογική ανοσία” με πειραματικά εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, που ούτε οι φαρμακευτικές τους δεν εγγυώνται τη μη μετάδοση του ιού και νόσηση όσων τα προτιμήσουν, έγινε το νέο λάβαρο σταυροφορίας σε όλο το πολιτικό φάσμα» ανέφεραν γραπτώς διάφοροι φορείς.

Η διαδηλώσεις έληξαν ειρηνικά και δεν υπήρξαν επεισόδια.

Η Epoch Times ονομάζει τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ιό του ΚΚΚ διότι η συγκάλυψη και η κακοδιαχείριση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κίνα και να προκαλέσει μια παγκόσμια πανδημία.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε