Κυριακή, 25 Σεπ, 2022

Ερευνητικό ντοκιμαντέρ για τις Αμερικανικές εκλογές 2020: Ποιος κλέβει την Αμερική;

Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ στις ιστοσελίδες της Αμερικανικής Epoch Times και NTD:

NTD

The Epoch Times

Το έτος 2020 ήταν ένα από τα πιο ασυνήθιστα έτη που έχουμε βιώσει.

Ξεκίνησε με μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια πανδημία που προκλήθηκε από τον ιό του ΚΚΚ και κλείνει με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν καταφέρει να προσελκύσουν την προσοχή όλου του κόσμου.

Τη νύχτα των εκλογών, στις 3 Νοεμβρίου, παρατηρήθηκε μια πληθώρα ανωμαλιών, ακολουθούμενη από έναν μεγάλο αριθμό ισχυρισμών για εκλογική απάτη. Καθώς η ακεραιότητα των εκλογών συνέχισε να αμφισβητείται και στοιχεία συνέχισαν να εμφανίζονται, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης επέμειναν σε μια μονόπλευρη αφήγηση αποκαλώντας τις εκλογές 2020 ως τις πιο ασφαλείς στην ιστορία των ΗΠΑ και προσπάθησαν να σιωπήσουν κάθε αντίθετη φωνή.
Τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών του 2020 δεν θα καθορίσουν μόνο το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και το μέλλον ολόκληρου του κόσμου.

Την επόμενη της βραδιάς των εκλογών, η ερευνητική ομάδα της Epoch Times έπιασε γρήγορα δουλειά. Σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν τα θέματα πίσω από τις εκλογές, ο ερευνητής δημοσιογράφος Τζόσουα Φίλιπ ταξίδεψε σε ολόκληρη τη χώρα στις αμφίρροπες πολιτείες για να πάρει συνέντευξη από τους καταγγέλλοντες, αναλυτές μεγάλων δεδομένων (Big Data) και ειδικούς σε θέματα εκλογών.

Πρόκειται για το πρώτο ερευνητικό ντοκιμαντέρ σχετικό με την ακεραιότητα των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ.

Γιατί σταμάτησε η καταμέτρηση των ψήφων στις αμφίρροπες πολιτείες το βράδυ των εκλογών; Ποια είναι τα προβλήματα και η πιθανή απάτη που σχετίζονται με την επιστολική ψήφο; Είναι τα Συστήματα Ψηφοφορίας Dominion ασφαλή ή όχι; Τι κρύβεται πίσω από τα 400 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε η μητρική εταιρεία Dominion Voting Systems λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εκλογές; Ποιος προσπαθεί να χειραγωγήσει τις εκλογές των ΗΠΑ πίσω από τα παρασκήνια; Ποιος είναι ο χορηγός για μια ολοένα και πιο διαιρεμένη αμερικανική κοινωνία; Τι θα απογίνει η Αμερική σε αυτήν την ιστορική συγκυρία;

Τι επιλογή πρέπει να κάνετε εσείς, εγώ και κάθε Αμερικανός πατριώτης; Η ερευνητική ομάδα της Epoch Times σας παρουσιάζει ένα λεπτομερές διερευνητικό ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

 

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε