Κυριακή, 04 Δεκ, 2022

Ευρωπαϊκά σύντομα νέα (19 Ιαν.): Η Βρετανία απορρίπτει τον νόμο κατά της γενοκτονίας με λίγες ψήφους διαφοράς

Παρακολουθήστε εδώ.

Με λίγες ψήφους διαφοράς, Βρετανοί βουλευτές απέρριψαν έναν νέο νόμο περί γενοκτονίας που στόχευε να σταματήσει τις εμπορικές συμφωνίες με άλλες χώρες, λόγω παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Γάλλος πολιτικός Ζαν-Φρεντερίκ Πουασσόν είπε σε συνέντευξη στο NTD Γαλλίας ότι ανησυχεί βαθιά για την κατάπνιξη της ελευθερίας έκφρασης από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνυ κρατείται σε φυλακή της Μόσχας αφότου δικαστής απαίτησε την κράτησή του για 30 ημέρες προ της δίκης. Είπε στους υποστηρικτές του να μην φοβούνται τίποτα.

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ είπε ότι βρίσκεται σε απομόνωση αφότου η εφαρμογή της υπηρεσίας υγείας τον προειδοποίησε ότι μπορεί να είχε επαφή με φορέα του ιού του ΚΚΚ.

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν συμβουλεύει κατά την χρήση υφασμάτινων μασκών, λέγοντας πως δεν εγγυώνται προστασία κατά του ιού του ΚΚΚ.

Γερμανικές αρχές εκκίνησαν συντονισμένες εφόδους πανεθνικά στοχεύοντας μια σπείρα εμπορίας ανθρώπων.

«Οπαδοί» των δανεζικών λουκάνικων συγκεντρώθηκαν για την 100η επέτειο των πάγκων χοτ-ντογκ, παίρνοντας το σνακ από φορητά μαγαζιά στην κεντρική Κοπεγχάγη.

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Σχολιάστε