Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022

Αποκλειστικό: Βουλευτής Ντέβιν Νούνες — Η ομάδα Μπάιντεν παριστάνει ότι κέρδισαν

Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και τα μεγάλα ΜΜΕ έπαιξαν έναν υπερβολικό ρόλο στις εκλογές του 2020, λέει ο βουλευτής της Καλιφόρνια και Μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, Ντέβιν Νούνες. Και βάσει του πως η ομάδα Μπάιντεν απαντά σε ισχυρισμούς εκλογικών ανωμαλιών και σε στοιχεία εκλογικής νοθείας, ο πρώην αντιπρόεδρος Μπάιντεν δεν μοιάζει αισιόδοξος για την νίκη, λέει ο Νούνες.

Για να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στους Αμερικανούς, ο Νούνες λέει πως οι συντηρητικοί θα πρέπει να μετακινηθούν σε εναλλακτικά κοινωνικά δίκτυα όπως τα Parler και Rumble, τα οποία δίνουν προτεραιότητα στην ελευθερία του λόγου και σε ανοιχτό διάλογο.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης 🇺🇸, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης είναι εκπομπή της Epoch Times, διαθέσιμη στο Youtube, Facebook και στον ιστότοπο της Epoch Times. Προβάλλεται τηλεοπτικά στα Verizon Fios TV και Frontier Fios στο NTD America (Κανάλι 158).

Διαβάστε περισσότερα
Ο βουλευτής Ντέβιν Νούνες λέει πως ο Μπάιντεν θα πρέπει να «πάρει την μεριά του προέδρου Τραμπ» και να επιθυμεί δεύτερες καταμετρήσεις ψήφων

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Σχολιάστε