Παρασκευή, 31 Μαρ, 2023
Διαδηλωτές στην συγκέντρωση «Unite For Freedom» ενάντια στους περιορισμούς του ιού του ΚΚΚ και στα διαβατήρια εμβολιασμού, στην πλατεία του Κοινοβουλίου, στο κεντρικό Λονδίνο στις 29 Μαΐου 2021. (Ben Stansall/AFP via Getty Images)

Φρένο στα πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Μ. Βρετανία

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο της Daily Mail, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον ιό του ΚΚΚ δεν θα είναι υποχρεωτικά στην Μ. Βρετανία όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί σε μουσικά φεστιβάλ, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες μαζικές συγκεντρώσεις όταν αρθούν οι περιορισμοί των λοκντάουν τον επόμενο μήνα.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι σύντομα θα προτείνει νέα μέτρα για την χαλάρωση των λοκντάουν στην Μ. Βρετανία και οι υπουργοί δείχνουν σχεδόν βέβαιοι ότι θα άρουν τα κύρια μέτρα κοινωνικής απόστασης στις 19 Ιουλίου – αλλά συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με το εάν θα εξακολουθούν να ζητούν από τους ανθρώπους να φορούν μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να εργάζονται από το σπίτι.

«Όταν φτάσουμε στις 19 Ιουλίου, οι περιπτώσεις φαίνεται ότι θα είναι πιθανώς πολύ υψηλές, ίσως έως και 30.000 ή 40.000 την ημέρα. Αλλά αυτός δεν είναι από μόνος του λόγος να μην προχωρήσει, υπό την προϋπόθεση ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι παραμένουν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα», επεσήμανε κυβερνητική πηγή.

Η Epoch Times ονομάζει τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ιό του ΚΚΚ διότι η συγκάλυψη και η κακοδιαχείριση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κίνα και να προκαλέσει μια παγκόσμια πανδημία.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε