Κυριακή, 02 Οκτ, 2022

Γιατί ο ελιτισμός είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από τον ρατσισμό – Bob Woodson

Ένας ακτιβιστής των πολιτικών δικαιωμάτων και επικεφαλής σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, εξηγεί πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της φτώχειας, των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας.

Ο Μπομπ Γούντσον (Bob Woodson), έχει αφιερώσει τα τελευταία σαράντα χρόνια στο να βοηθάει ανθρώπους που ζουν σε φτωχές κοινότητες να ξεπεράσουν τα κοινωνικά δεινά τους, από την εγκληματικότητα έως τα ναρκωτικά. Ο Γούντσον κάλεσε κάποτε στο γραφείο του δύο αντίπαλες συμμορίες μιας περιοχής που είχαν διαπράξει 53 δολοφονίες σε μόλις δύο χρόνια, ώστε να τους βοηθήσει να κάνουν ανακωχή. Ως αποτέλεσμα, από τότε δεν εχει διαπραχθεί καμία δολοφονία σχετική με συμμορίες σε αυτήν την περιοχή εδώ και 12 χρόνια.

Για το δια βίου του έργο, ο Γούντσον έλαβε το Προεδρικό Μετάλλιο Πολιτών, μια από τις υψηλότερες τιμές που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να απονείμει σε έναν πολίτη.

Στο τελευταίο του βιβλίο “Lessons From the Least of These: The Woodson Principles”, ο Γούντσον συνοψίζει τις αρχές που έμαθε με τα χρόνια. Εκτός από ένα ακόμη πρόγραμμα, φιλανθρωπία ή δωρεά, εξηγεί πώς να δημιουργήσετε μακροχρόνιες αλλαγές.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης  flag: United States, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης είναι εκπομπή της Epoch Times, διαθέσιμη στο Youtube, Facebook και στον ιστότοπο της Epoch Times. Προβάλλεται τηλεοπτικά στα Verizon Fios TV και Frontier Fios στο NTD America (Κανάλι 158).

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Σχολιάστε