Παρασκευή, 09 Δεκ, 2022

Η κομμουνιστική Κίνα διαπράττει γενοκτονία στην Σιντζιάνγκ και χτίζει απολυταρχικό μπλοκ – Επίτροποι της USCIRF

Παρακολουθήστε εδώ ή στην σελίδα του NTD.

 

«Αυτό που κάνουν οι Κινέζοι κομμουνιστές είναι να προσπαθούν να εξαλείψουν μια ολόκληρη εθνοτική ομάδα», λέει ο Επίτροπος Γκάρυ Μπάουερ της Αμερικανικής Επιτροπής Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας (USCIRF).

Η αμερικανική κυβέρνηση, την τελευταία πλήρη μέρα της προεδρίας Τραμπ, δήλωσε επίσημα ότι η Λαϊκή Δημοκρατία Κίνας, υπό τον έλεγχο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, διαπράττει γενοκτονία κατά των Ουιγούρων.

Πέρα από τις μαζικές φυλακίσεις και εξαναγκαστικές στειρώσεις Ουιγούρων, το κινεζικό καθεστώς διώκει Θιβετιανούς βουδιστές, ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ, και Χριστιανούς για τα πιστεύω τους. Σε εκκλησίες, εικόνες του Ιησού αντικαθίστανται με φωτογραφίες του Κινέζου επικεφαλής Σι Τζινπίνγκ.

Και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα προσπαθεί να επεκτείνει το απολυταρχικό μοντέλο του σε άλλες χώρες. Σύντομα ίσως είναι ικανό «να δημιουργήσει ένα απολυταρχικό μπλοκ ανά τον κόσμο, μια ομάδα χωρών που θα εξαρτώνται από κινεζική τεχνολογία, κινεζική οικονομική βοήθεια, ίσως και κινεζική στρατιωτική βοήθεια», λέει ο Επίτροπος Μπάουερ.

«Αυτό το απολυταρχικό μπλοκ δικτατόρων, τυράννων, και χωρών όπως η κομμουνιστική Κίνα … θα μπορούσε να γίνει ένας βασικός αντίπαλος των δυτικών δημοκρατιών», πρόσθεσε.

Σε αυτό το επεισόδιο, συζητάμε με τους Επιτρόπους Γκάρυ Μπάουερ και Τζέιμς Καρ της Αμερικανικής Επιτροπής Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Σχολιάστε