Δευτέρα, 15 Ιούλ, 2024
Μια εικόνα αρχείου ενός νοσοκόμου που προετοιμάζει μια σύριγγα με μια δόση εμβολίου Covid-19. (Patrick T. Fallon/AFP μέσω Getty Images)

ΗΠΑ: Πληροφοριοδότης καταγγέλλει την κυβέρνηση για συγκάλυψη των ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων COVID

Ο θάνατος συναδέλφου μετά από «εξαναγκαστικό» εμβολιασμό την έκανε να μιλήσει.

Ένα άτομο που λέει ότι συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) έχει παρουσιάσει στο Project Veritas ισχυρισμούς ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση καλύπτει αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών από τα εμβόλια COVID-19.

Η Τζόντι Ο’Μάλεϊ, η οποία λέει ότι είναι πληροφοριοδότης του HHS που εργάζεται στην Αριζόνα στο υποκατάστημα της Indian Health Service – ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα υγείας για τους Αμερικανούς Ινδιάνους και τους Ιθαγενείς της Αλάσκας – κατέγραψε κρυφά συνομιλίες με συναδέλφους που συζητούν πολλαπλές περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών σε άτομα που είχαν λάβει το εμβόλιο COVID-19, την ασθένεια που προκαλείται από τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

Η Epoch Times δεν μπόρεσε να επαληθεύσει αμέσως ανεξάρτητα τον δεδηλωμένο ρόλο της Ο’Μάλεϊ.

Είπε στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό ερευνητικής δημοσιογραφίας Project Veritas ότι αποφάσισε να μιλήσει μετά το θάνατο συναδέλφου της λίγο μετά τον «εξαναγκασμό» της να κάνει το εμβόλιο.

Σε μια συνέντευξη με τον Τζέιμς Ο’Κιφ του Project Veritas, η Ο΄Μάλεϊ δήλωσε ότι η συνάδελφός της πέθανε στις 28 Αυγούστου, λίγο μετά τον «εξαναγκασμό» της να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 ενάντια στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις. Δεν είναι σαφές ποιο εμβόλιο έλαβε η συνάδελφός της.

«Αυτό που με ώθησε να το κάνω αυτό ήταν όταν ήμουν Επόπτης ένα βράδυ, και ένας από τους συναδέλφους μου είχε κάνει το εμβόλιο [COVID-19] πριν από δύο εβδομάδες ενώ δεν ήθελε. Πέρασε όλη αυτή την πανδημία δουλεύοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας, η οποία λίγο πολύ ήταν μονάδα COVID», δήλωσε η Ο’Μάλεϊ.

«Δεν ήθελε να πάρει [το εμβόλιο COVID-19] λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων και εξαναγκάστηκε να το κάνει. Κανείς δεν πρέπει να αποφασίσει μεταξύ του βιοπορισμού του- να είναι «μέλος της ομάδας στο νοσοκομείο»- και του να κάνει το εμβόλιο [COVID]».

Πρόσθεσε: «Τώρα απλά εξαναγκάζουμε τους ανθρώπους να το κάνουν, και στη συνέχεια υπάρχουν αντιδράσεις σε αυτό».

Η Ο’Μάλεϊ επίσης κατέγραψε μυστικά συνομιλίες με το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο επανέλαβε τις ανησυχίες της ότι οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών δεν υποβάλλονται με συνέπεια στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS), ένα παθητικό σύστημα αναφοράς που διευθύνεται από τις υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ.

Μιλώντας με τη Δρ. Μαρία Γκονζάλες, γιατρό στα επείγοντα του HHS, η Ο’Μάλεϊ εξέφρασε ανησυχίες ότι ένας άνδρας γύρω στα 30 αντιμετώπιζε συμπτώματα συμβατά με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) νωρίτερα αυτό το έτος ανέφεραν υψηλότερα από τα αναμενόμενα ποσοστά μυοκαρδίτιδας μεταξύ των εμβολιασμένων νέων.

Η υπόθεσή του είναι μία από τις τουλάχιστον «δεκάδες» που δεν υποβλήθηκαν στο VAERS, δήλωσε η νοσοκόμα στον Ο’Κιφ.

«Δεν τα αναφέρουν… επειδή θέλουν να τα χώσουν κάτω από το χαλάκι», λέει η Γκονζάλες στην Ο’Μάλεϊ στην ηχογράφηση.

Άλλη μια εγγεγραμμένη νοσοκόμα στην ίδια ομοσπονδιακή κυβερνητική εγκατάσταση, η Ντένα Πάρις, εν τω μεταξύ είπε στην Ο’Μάλεϊ ότι «κανείς» δεν γράφει τις εκθέσεις VAERS «επειδή χρειάζεται πάνω από μισή ώρα για να γράψεις το καταραμένο πράγμα», σημειώνοντας ότι έχει δει «πολλούς» ανθρώπους να βιώνουν παρενέργειες από τα εμβόλια COVID-19.

Το εμβόλιο COVID-19 «δεν κάνει αυτό που ήταν προορισμένο να κάνει», ισχυρίστηκε η Ο’Μάλεϊ, προσθέτοντας: «Εάν [η κυβέρνηση] δεν συλλέγει δεδομένα [εμβολίου COVID] και τα αναφέρει, τότε πώς θα πούμε ότι αυτό είναι ασφαλές και εγκεκριμένο για χρήση;» πρόσθεσε.

Η Ο’Μάλεϊ πρόσθεσε ότι δεν φοβάται να μιλήσει «επειδή η πίστη μου βρίσκεται στο Θεό και όχι στον άνθρωπο … Τι είδους άνθρωπος θα ήμουν αν τα ήξερα όλα αυτά;»

«Αυτό είναι κακία στο υψηλότερο επίπεδο», κατηγόρησε. «Έχετε τον FDA, έχετε το CDC, που και οι δύο υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, αλλά είναι υπό την κυβέρνηση, και όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι αντιεπιστημονικά».

Η Epoch Times επικοινώνησε με τον FDA, το CDC και το HHS για σχόλια.

Το CDC δηλώνει στην ιστοσελίδα του ότι οι γνωστοί κίνδυνοι της νόσου COVID-19 και «οι σχετικές, πιθανώς σοβαρές επιπλοκές της, όπως μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας, νοσηλεία, ακόμη και θάνατος, υπερτερούν κατά πολύ των πιθανών κινδύνων εμφάνισης σπάνιας ανεπιθύμητης αντίδρασης στον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού κινδύνου μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε